Imprimeurile florale sunt foarte stilate în acest sezon!

Inserțiile cu flori mici, medii sau mari vor fi la mare căutare în această primăvară. Pentru doamnele și domnișoarele atrase de culorile vii, care își doresc să fie în centrul atenției, astfel de imprimeuri florale sunt cea mai bună alegere.

Chiar și pentru persoanele mai timide alegerea unor imprimeuri este binevenită, mai ales dacă acestea vor fi alese cu grijă. Puteți purta chiar și la birou ținute frumoase și originale care au imprimeuri florale.

Dacă veți urmări tendințele veți observa că acestea abundă fie în imprimeuri soft, fie în modele de flori specifice anilor ’60, dar și în flori mici care se regăsesc în stofele fine ale unor ținute extrem de fresh și feminine.

Pentru un look romantic florile soft vor fi extraordinare.

Simțiți că nu vă puteți decide la un singur tip de imprimeuri pentru această primăvară? Se pare ca stiliștii au anticipat acest lucru, alegând să încurajeze combinațiile de imprimeuri florale diferite ca mărime și tip. Contrar așteptărilor, rezultatele au fost nu doar originale, ci de-a dreptul încântătoare! Prin urmare puteți alege modele cu buchete de flori, adică imprimeuri combinate care au mai multe tipuri de imprimeuri florale.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

După cum vă puteți da seama, nu putem vorbi despre modă fără a ne aminti despre imprimeurile florale, atât de fresh și de actuale. Feminitatea ne este pusă cu adevărat în valoare printr-o ținută înflorată și colorată, purtată cu atitudinea potrivită.

Sperăm că v-am convins deja că cele mai fine, mai rafinate, mai potrivite și versatile imprimeuri pentru primăvară sunt cele florale!