Îmbrăcămintea transparentă este o nouă tendință a anului 2021. Purtați-o corect sau deloc

Fuste, rochii sau bluze transparente, ce ar putea fi mai feminin și mai atractiv? În acest an îmbrăcămintea transparentă continuă să fie în tendințe. Dar este important să includeți corect aceste haine în ținute, pentru ca să nu arătați vulgar.

Accentele suplimentare și alte detalii vă vor ajuta la echilibrarea ținutei. Transparența se va combina perfect cu țesături contrastante texturate, croieli clasice, lungimea maxi și încălțăminte fără tocuri.

1.

2.

Pentru un look elegant combinați aceste articole vestimentare  cu următoarele:

— tricou de bază;

— ciorapi denși colorați;

— pulovere supradimensionate;

— blazer;

— mănuși;

— helancă;

–palton larg;

— culottes;

— hanorac lungt;

— blugi.

Să vedem unele recomandări ale designerilor.

Chanel.

Câtă feminitate și eleganță! Combinați pelerine transparente cu jachete clasice, topuri brodate cu strasuri și fuste asimetrice. Dacă alegeți o rochie transparentă, asigurați-vă că purtați o rochie mini din țesătură densă sub ea.

3.

4.

5.

Dior.

Motivele etnice și broderiile florale sunt niște accente originale ale ținutei. Iar impresia generală depinde de lungimea maxi și de pantalonii scurți și topurile purtate sub rochie.

6.

7.

8.

Givenchy.

Acest brand jonglează cu pricepere cu ideile sale de modă, creând look-uri proaspete și interesante. Accesoriile neobișnuite, tocurile care au forme ciudate și decor fantezist. Transparența se combină bine cu celelalte detalii ale ținutei.

9.

10.

Fendi.

Tunicile aproape invizibile transformă un look obișnuit în unul uimitor.

Vă place ideea de a purta un blazer supradimensionat cu o fustă transparentă?

11.

12.

13.

Miu Miu.

Miu Miu propune rochii delicate. Tricourile alese corect, încălțămintea elegantă și gențile mici creează niște ținute foarte interesante.

14.

15.

Cum se poartă hainele transparente.

Când creați ținute cu piese transparente nu uitați de regula principală: nu exagerați. Completați ținutele cu articole din țesătură densă sau optați pentru ținute în multe straturi.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

31.

32.

33.

34.

35.