Îmbrăcămintea prin care ne putem da seama că o femeie nu se iubește pe sine

Hainele noastre vorbesc în locul nostru, uneori oferind mult mai multe informații decât ne-am dori.

Prin urmare, dacă vi se pare că aspectul contează mai puțin decât ce fel de persoană sunteți, să știți că nu este chiar așa.

Iată care sunt semnele care trădează o femeie care nu se iubește pe sine.

1. Ieftin, dar mult.

Este mai bine să nu cumpărați tricouri ieftine, cu imprimeuri care vor dispărea după prima spălare. Articolele de calitate sunt bune pentru că arată, chiar și după mai mult timp, ca noi, ceea ce nu se poate spune despre cele ieftine.

2. Falsuri.

„Prefer să port o curea de la Zara decât Gucci de la Aliexpress”. Este chiar atât de important ceea ce vor crede colegii sau prietenele despre Dumneavoastră? Sfatul nostru este că nu trebuie să demonstrați nimic nimănui.

3. Dorința de a se amesteca cu mulțimea.

Multe femei preferă să dispară în mulțime, să rămână invizibile, purtând doar haine gri și negre. Încercați să vă diversificați garderoba cu diferite culori, flori, broșe și accesorii și veți arăta minunat.

4. Haine nepotrivite. 

Dacă mergeți la un picnic cu colegii, atunci nu are rost să purtați fustă mini și tocuri. O ținută sport sau casual va fi mult mai potrivită.

5. Haine/pantofi incomozi.

Fiecare a doua femeie are degetele de la picioare deformate. Știți care este cauza? Încălțămintea incomodă pe care o poartă de ani de zile!

Femeile cu forme preferă să poarte haine strâmte și incomode, care să le ajute să pară mai suple.

Luați aminte: o femeie care se iubește pe sine nu va purta niciodată lucruri incomode, își va alege cu atenție ținutele, accesoriile și încălțămintea și va arăta mereu impecabil.