Îmbrăcămintea care ne îmbătrânește: obiectele pe care ar trebui să le evite doamnele de după 40 de ani

Iată care sunt cele 7 lucruri pe care ar trebui să le evităm.

1. Imprimeurile mari și colorate.

Acestea nu sunt cele mai potrivite pentru ținutele de fiecare zi, în schimb piesele monofonice ne ajută să arătăm elegant și, în același timp, ne reîmprospătează aspectul.

2. Detalii suplimentare.

Prea multe bijuterii, decoruri, funde și alte detalii inutile pot transforma orice imagine în una infantilă. Optați, în schimb, pentru tehnica „multistrat” care vă va ajuta să creați niște ținute interesante și eficiente.

3. Fusta maxi.

O fustă nereușită vă poate distruge întreaga ținută. Cu o fustă mini riscați să obțineți un look vulgar, iar modelele lungi vă vor face să păreți mai în vârstă. Încercați fusta midi, feminină și ideală pentru orice tip de siluetă.

4. Imprimeurile florale.

Imprimeurile florale mari se încadrează destul de dificil în stilul cotidian și, de multe ori, nu arată prea bine. O alternativă perfectă pentru fiecare zi sunt culorile Dumneavoastră preferate, iar pentru a obține o ținută mai interesantă, adăugați niște accesorii precum o eșarfă sau o centură laconică.

5. Îmbrăcămintea lipsită de formă.

Îmbrăcămintea în formă de sac nu ne avantajează deloc. Stiliștii ne recomandă ținutele care ne accentuează silueta frumoasă.

6. Culoarea roz aprins.

După vârsta de 40 de ani ar trebui să uitați de aceste nuanțe de roz, deoarece nu vă avantajează. Este mai bine să alegeți culori sobre precum smarald sau bej deschis.

7. Genți cu forme neobișnuite.

Gențile în formă de animale, flori etc. arată ridicol la această vârstă.

Dacă aveți în garderobă haine sau accesorii care vă adaugă vizual câțiva ani, renunțați neapărat la ele!