Îmbrăcămintea care dă dovadă de lipsă de bun gust. Aruncați-o imediat!

Amintiți-vă de regula celor trei culori și nu purtați mereu doar o sigură pereche de pantofi. Chiar și bluza preferată, în care vă simțiți atractivă, poate fi același lucru care reflectă o lipsă totală de gust. Poate că în ochii altor oameni arată chiar ridicol. Pentru a nu fi într-o astfel de situație, merită să vă revizuiți garderoba. Iată care sunt aspectele cele mai importante, care trebuie tratate cu cea mai mare atenție:

1. Mărimea greșită. 

Este timpul să recunoașteți – rochia cea mai confortabilă, preferată, de lungă durată nu mai stă perfect pe silueta dvs. Scăpați de lucrurile mulate, care arată fiecare imperfecțiune de pe corp – mult mai frumos veți arăta dacă cumpărați o haină de mărimea potrivită.

2. Mixarea stilurilor. 

Puteți amesteca stilurile în lumea modernă și ar trebui să o faceți, dar trebuie selectate corect. Culori, texturi, materiale – dacă știți cum să le combinați competent, veți arăta superb. Dar, în caz contrar, ținuta dvs va arăta ridicol.

3. Regula celor trei culori. 

Amintiți-vă de regula celor trei culori și nu purtați lucruri care nu se potrivesc. Este mai bine să purtați un lucru contrastant sau o bijuterie simpatică decât ambele dintr-o dată.

4. O pereche de pantofi pentru toate ocaziile. 

Cei din jur vor observa cel mai probabil că și cu o jachetă de iarnă și cu o rochie ușoară, purtați aceiași pantofi. În plus, într-o pereche de pantofi, nu puteți merge în mod constant – se uzează mai repede și nu are timp să se aerisească. Deci, bacteriile vor începe să se înmulțească rapid.

5. Replici 

Această regulă ar trebui să fie o axiomă: nu cumpărați niciodată replici. Acest lucru reflectă o lipsă totală de gust, subliniind faptul că ignoranți complet moda.

Permiteți-vă să fiți elegante întotdeauna!