Îmbrăcăminte exterioară la modă în primăvara anului 2020: tendințe și modele noi.

Primăvară este cel mai bun anotimp pentru a experimenta și revizui garderoba, completând-o cu piese noi și interesante pentru a fi și mai strălucitoare și mai feminine.

Chiar dacă afară este cald, avem nevoie și de haine de primăvară care să ne protejeze de frig, dar totodată să ne pună în evidență silueta. Caracteristicile distinctive ale hainelor de primăvară este că sunt următoarele: ușoare, colorate și fine.

Să vedem, în continuare, care sunt tendințele acestui sezon.

Paltoanele clasice vor fi mereu în tendință. Modelele de primăvară sunt mai fine și mai colorate: fucsia, lămâie, albastru, precum și culorile pastelate.

Pentru acest sezon stiliștii ne recomandă să purtăm cape, poncho sau diferite modele de pelerine, care vor fi la mare căutare. Iar franjurile se mențin și în acest sezon.

Pentru începutul primăverii, când timpul de afară este destul de instabil, va trebui să optăm pentru îmbrăcăminte mai călduroasă: de la paltoane și blănuri până la jachete și veste.

Cardiganul este și el la modă în perioada de primăvară. Precum și trenciurile scurte, lungi, fără mâneci sau cu mâneci neobișnuite.

Dacă preferați stilul sport, nu uitați de jachetele de denim și piele pe care le puteți asorta cu orice tip de încălțăminte. Iar pentru a vă completa ținutele, nu uitați de accesorii, care trebuie să fie și ele originale și moderne.

Iată ce ni se recomandă să purtăm acest sezon:

Trenci. 

Puteți alege modele supradimensionate, scurte sau cu umerii lăsați. Trenciurile din acest sezon sunt prezentate într-un stil futurist. Dacă preferați un stil mai romantic, să știți că motivele florale vor fi și ele în tendințe.

Palton. 

Este o piesă vestimentară foarte versatilă. O puteți purta la birou, pentru a petrece o seara cu prietenii sau pentru a merge la o plimbare. Vor fi la modă modelele în carouri, supradimensionate sau cu mâneci scurte.

Cardigan.

Cardiganul nu părăsește, mai multe sezoane la rând, poziția sa de lider. Alegeți orice model care vă este pe plac și veți arăta pur și simplu extraordinar!

Poncho și Cape.

Fiind la modă în anotimpurile anterioare, Cape nu își va pierde popularitatea nici în acest sezon. Modelele eclectice, stilul etno, franjurile și printurile geometrice vor fi la mare căutare.

Blana. 

Alegeți modele scurte pe care le veți putea purta cu o rochie de seară. Dar le puteți include cu succes și în ținutele de fiecare zi, veți arăta minunat.

Vestă.

Acestea pot avea diferite versiuni: palton, trenci ori sacou fără mâneci, tren și jachete fără mâneci, cu nasturi sau, în genere, fără elemente de fixare.

Scurta Bomber.

În această primăvară stiliștii ne recomandă să alegem anume acest model de scurtă ca îmbrăcăminte exterioară.

Scurta de piele.

Scurtele de piele se vor combina perfect cu fustele midi, cu rochiile vaporoase sau cu blugi. Alegeți niște culori mai aprinse cu broderii, inscripții etc. care sunt un element trendy în această primăvară.

Scurta din denim. 

Puteți alege scurte de culori mai aprinse și chiar neon în care veți arăta minunat.

Jachetă și sacou. 

Jachetele și sacourile, pe care le puteți purta în orice sezon, constituie o soluție excelentă pentru ținutele office.

Optați pentru următoarele culori: alb, smarald, albastru și roșu. Le puteți purta cu blugi, fuste, rochii.

Suntem siguri de faptul că veți arăta impecabil în această primăvară.