Imagini stilate cu încălțăminte fără toc, perfecte pentru doamnele de după 50 de ani: 10 idei pentru această primăvară

Ținutele casual le permit femeilor mature nu numai să arate impecabil, ci și să se simtă încrezătoare în orice situație.

Vă propunem în continuare 10 ținute stilate care vă vor scoate din anonimat în această primăvară.

O geacă de piele va adăuga stil și eleganță look-ului Dumneavoastră, iar pantofii adaugă caracter ținutei.

Cardiganul este perfect pentru stilul casual și arată grozav în combinație cu celelalte piese vestimentare. Adidași și geanta bej completează cu succes ținuta.

Pentru zilele mai răcoroase alegeți o vestă tricotată și o cămașă în stil clasic. Mocasinii sunt perfecți pentru fiecare zi.

Adidașii sunt perfecți pentru o plimbare prin oraș, prin parc ori să faceți sport. Costumul din imagine, purtat cu un hanorac cu glugă și o geantă compactă, este perfect pentru acest sezon.

Ținuta din următoarea imagine este foarte reușită, iar adidașii se încadrează perfect.

Trenciul este o parte integrantă a garderobei de primăvară.

Această piesă vestimentară se combină bine atât cu hainele clasice, cât și cu cele sport. Pantofii din imagine completează cu succes această ținută.

Multe doamne de 50 de ani evită imprimeurile expresive, dar în zadar. Fusta din imagine arată minunat în combinație cu restul hainelor.

Cardiganul este perfect pentru acest sezon. Alegeți modelele care vă vin perfect și purtați sub ele un tricou sau o helancă.

Stilul clasic ne atrage prin eleganța sa. Alegeți un costum alb cu pantaloni. Albul acromatic se combină perfect cu toate culorile și nuanțele de bază, în special cu roz, care are efect de întinerire.

V-au plăcut aceste ținute?