Imagini de iarnă în stil casual pentru femei 50+: inspirați-vă din ideile de succes!

Vârsta nu este un obstacol pentru a arăta uimitor. Cel mai important lucru este să alegeți hainele potrivite, ținând cont de vârstă și personalitate. Alegerea în favoarea tonurilor neutre de caramel, creme bej, bordo, smarald, roșcat – este întotdeauna relevantă.

De asemenea, culorile elegante precum alb și negru sunt potrivite pentru ținutele vârstnice. Nu renunțați la o jachetă vătuită – acest articol de îmbrăcăminte exterioară se potrivește perfect în imaginea de orice vârstă. Purtați-o cu pantaloni din piele sau clasici, completați-o cu pulovere voluminoase. Jachetele scurte cel mai bine se combină cu blugii sau o fustă midi.

1.

2.

3.

4.

Combinați într-o singură imagine o jachetă voluminoasă cu un costum elegant tricotat. 

Dacă doriți să adăugați expresivitate, cumpărați pantofi din piele de lac. Nu uitați și de pulovere, pentru că acest articol de îmbrăcăminte elegant este capabil nu numai să vă înfrumusețeze, dar, de asemenea, să vă ofere confort și căldură. Puloverele tricotate pot fi purtate cu blugi sau cu orice tip de pantaloni. Principalul lucru este ca să se potrivească siluetei dvs.

5.

Este suficient să îmbrăcați o cămașă sub pulover, astfel încât să obțineți un outfit în mai multe straturi, reușit și remarcabil. Puloverele de tip tunică arată bine, în special cu guler sau gât voluminos. Purtați astfel de haine cu partea de jos îngustată – blugi sau pantaloni. Alegeți niște pantofi brutali, masivi, pe o talpă joasă.

6.

7.

8.

Nu vă fie frică de puloverele cu un ornament tematic – acestea arată elegant în ansambluri monofonice.

Un pulover interesant, completat cu blugi skinny vă va oferi o ținută de succes. Nu uitați de accesorii – uneori o geantă modernă sau cerceii pot schimba impresia despre o ținută modestă spre bine.

9.

10.

Cardigane – un alt element foarte confortabil și elegant al garderobei de iarnă. Acestea sunt adecvate la orice vârstă.

Combinați-le cu ghete actuale și pantaloni simpli.

11.

Un palton este necesar să fie procurat la o vârstă matură – este versatil și poate fi purtat cu aproape orice îmbrăcăminte și încălțăminte. O imagine interesantă poate fi creată atât cu un palton de nuanță discretă, cât și cu cel de o nuanță mai intensă.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

Numaidecât diluați imaginea clasică cu haine ce sunt în trend – la orice vârstă veți arăta modern și elegant.

Permiteți-vă să fiți frumoase mereu!