Imagini de iarnă cu efect anti-îmbătrânire, pentru femeile peste 50 de ani!

Aspectul elegant în timpul iernii este mai dificil de creat decât vara, mai ales dacă aveți peste 50 de ani. Lucrurile pentru tineret nu par să se potrivească. Dacă vă îmbrăcați în lucruri clasice, imaginea devine plictisitoare. Să vedem, cu ce lucruri ar trebui să completați garderoba, astfel încât să puteți crea imagini care vă reîmprospătează și întineresc.

1. Haine din piele

1.1

Lucrurile din piele aparțin în mod tradițional stilului informal. Cu toate acestea, stiliștii cred că astăzi hainele din piele pot fi purtate de toată lumea, indiferent de vârstă. Desigur, nu ar trebui să alegeți o jachetă de motociclist cu spini, dar o fustă dreaptă din piele ar trebui să fie în garderobă. Alegeți cel mai simplu model cu croială dreaptă, fără decor. Se recomandă să o purtați cu tricouri și pulovere tricotate.

1.2

2. ”Animal print” 

2.1

În ciuda faptului că imprimarea leopardului este declarată periodic fără gust, se întoarce în mod constant pe podiumurile mondiale. În această iarnă, puloverele, rochiile și chiar cizmele sunt decorate cu pete caracteristice. Femeile de vârstă elegantă nu ar trebui să folosească această imprimare într-un volum mare, dar se permite o eșarfă voluminoasă de leopard pentru aproape fiecare doamnă. Acest accesoriu completează perfect ansamblurile monofonice.

3. Oversize 

3.1

Continuă să fie la vârf de modă și stilul oversize. Pentru a fi în tendință, nu este necesar să cumpărați un pulover care poate fi întins pe frigider. Alegeți un lucru cu volum moderat. Un astfel de model nu va face imaginea ridicolă, dar vă va permite să arătați modern. Combinați un astfel de pulover cu blugi drepți sau înguști, cu partea din față a puloverului așezată în spatele centurii. Această tehnică va evita distorsiunea proporțiilor siluetei.

3.2

4. Fustă maxi

4.1

Fusta lungă din țesătură densă este o alegere excelentă pentru iarnă. Pe baza ei, puteți crea o varietate de imagini feminine, care sunt foarte relevante în această iarnă. Dar nu încercați să purtați o astfel de fustă cu o bluză clasică cu o fundă la gât. Această imagine nu va reîmprospăta, ci va adăuga niște ani în plus. Este mai bine să alegeți un jumper simplu sau un pulover.

4.2

5. Sundress în carouri 

5.1

Caroruile reprezintă un favorit al sezonului de iarnă. Imprimarea este utilizată pentru a crea cele mai diferite haine, de la lenjerie până la paltoane. Un model convenabil, care va rămâne în tendință – sundress din țesătură cu carouri. Îl puteți purta cu un tricou pe gât sau un pulover subțire.

6. Rochie tricotată 

6.1

Rochia din tricotaje groase, dar moi este un lucru confortabil pentru sezonul rece. Pentru a crea o imagine revigorantă, dar nu a arăta sfidător, alegeți un model de culoare neutră, dar cu o imprimare neobișnuită. Bijuteriile completează perfect imaginea.

7. Pulover stil poncho 

7.1

Acest model este deosebit de popular pentru femeile care au o siluetă mai puțin perfectă. Stiliștii recomandă să acordați o atenție sporită variantelor asimetrice. Purtați un astfel de pulover cu pantaloni îngustați, de exemplu, cu blugi sau cu o fustă tip creion.

8. Costum cu pantaloni

8.1

Acest costum trebuie să fie în garderoba fiecărei femei la modă. Dacă doriți să cumpărați un nou model, atunci renunțați la ideea de a cumpăra ceva ”gri”. Acordați atenție costumelor colorate – vișiniu, muștar, turcoaz. Stilul ar trebui să fie ales ținând cont de tipul siluetei.

9. Combinația de texturi în îmbrăcămintea exterioară 

În timpul iernii, 90% din populație poartă paltoane vătuite. S-ar părea că să ieșiți în evidență cu un astfel de palton este imposibil. Cu toate acestea, dacă alegeți un model la modă creat cu principiul unei combinații de texturi diferite, imaginea va fi foarte originală. De exemplu, puteți alege un palton vătuit, cu mâneci din țesătura boucle.

10. Blană artificială 

10.1

Anterior, se credea că femeia după 40 ani trebuie să poarte numai blănuri naturale. Dar, în lumina cerințelor ecologiștilor, materialele artificiale devin din ce în ce mai relevante. Deci, la vârsta adultă, vă puteți permite o blană drăguță, artificială, pentru a arăta modern.

Permiteți-vă să arătați superb întotdeauna!