Imagini colorate și originale pentru femeile de după vârsta de 60 de ani, care vor trezi admirația tuturor.

Aruncați o privire la garderoba Dumneavoastră de vară. Aveți multe lucruri colorate? Probabil ca nu. Multe doamne preferă culorile neutre și întunecate. Dar acest lucru este greșit! Completați-vă garderoba cu haine care vă vor colora viața într-un mod diferit.

Exemple de ținute.

1. Acest ansamblu de culoarea jadului este o alegere excelentă pentru sezonul de vară. Setul este format din pantaloni largi și un top simplu fără mâneci. Un detaliu interesant este decorul de pe geantă.

2. Un costum cu pantaloni format din pantaloni largi si top. Modelul are un imprimeu colorat și broderie aurie.

3. Hainele cu animal imprimeu sunt la modă. Aveți două opțiuni: pantaloni cu imprimeu și tricou supradimensionat sau pantaloni de nuanța muștarului și cămașă cu imprimeu.

4. Ansamblurile de vară alb și albastru ne amintesc de vacanță și de mare. Pantalonii albi largi, cu o lungime deasupra liniei gleznei, se combină foarte bine cu o bluză largă din stofă semi-transparentă. A doua ținută este formată dintr-o rochie cu dungi late și un cardigan lejer de culoare albastru închis.

5. Următoarele ținute au nuanțe mai delicate. În primul exemplu pantalonii în dungi au fost asortați cu un top în două straturi cu bretele subțiri. În al doilea pantalonii sunt portocalii, iar bluza cu dungi verticale și diagonale are bretele late.

6. Set format din pantaloni cu imprimeu și bluză vișinie.

7. Un costum perfect pentru acest sezon. Talia este accentuata cu o curea animal print. Pantofii și geanta cu imprimeu leopard completează cu succes ținuta.

8. Ținute perfecte pentru relaxare – rochia dreaptă de culoarea muștarului arată grozav cu o geantă de paie și sandale fără toc. A doua opțiune – o bluză dreaptă lejeră de culoarea muștarului și o pereche de pantaloni albi ca zăpada. Ansamblul este completat de o pălărie de paie.

9. Rochie albă de vară. Modelul atrage atenția prin designul neobișnuit al fustei, este completat de detalii detașabile care se leagă într-un nod. Rochia este completata de sandale cu toc stabil.

10. Rochie cu imprimeu leopard cu fusta evazata. Modelul este decorat cu dantela bej delicată, cusută de-a lungul liniei gatului si de-a lungul liniei taliei.

11. Imprimeul leopard alb-negru este foarte stilat. Bluza asimetrică a fost asortată cu o fustă creion neagră dreaptă. A doua opțiune – fustă cu imprimeu și bluză albă lejeră din țesătură ușoară.

12. alte două look-uri stilate și originale în alb și bej. În primul caz baza este o rochie dreaptă, decorată cu volane paralele cu linia de jos asimetrică. Pentru rochie s-au ales sandale bej și o geantă bej deschis. A doua ținută are la bază o fustă îngustă albă și un pulover larg, de culoarea fildeșului. Ținuta este completată de o pereche de pantofi comozi, care se combină cu puloverul.