Iepurași frumoși, ce oferă o porție imensă de gingășie!

Iepurașii sunt niște animale cu blana moale și fină, foarte prietenoși și sunt foarte incantați când li se acordă atenție, motiv pentru care sunt foarte potriviți pentru a le ține companie atât copiilor cât și adulților.

Ați mângâiat vreodată iepurași? Sunt extraordinari! După vizualizarea acestor fotografii, veți dori, cu siguranță, să-i mângâiați!

Blue Clover Rabbitry, care activează din 2011 și se află în nord-vestul Statelor Unite este un adevărat colț de rai pentru oamenii care visează să țină în palme un ghemuleț pufos și drăgălaș, adică un iepuraș. Iepurașii sunt crescuți aici pentru a li se găsi apoi familii iubitoare care să-i ia acasă ca pe animale de companie.

Din spusele proprietarei Adriana, iepurașii sunt luați în mâini din prima zi (pentru ei nu este periculos, pentru că sunt domesticiți). Iepuroaicele la fel sunt domesticite și au o legătură strânsă cu ele, pentru că sunt îngrijite cu mare atenție. Ele nu își resping puii dacă pune cineva mâna pe ei, cum au obiceiul să o facă iepuroaicele sălbatice. Primul lor simț este cel tactil. Odată ce se creează o legătură cu ei în timp ce sunt ținuți în palmă, când își deschid ochii simt că sunt în siguranță.

Proprietara crescătoriei a mai menționat că ei merg în vizită la familiile care solicită acest lucru și le oferă sesiuni de terapie cu ajutorul iepurașilor.

Pregătiți-vă să admirați o serie de fotografii care vă va topi inima și vă va face să zâmbiți!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

V-au plăcut aceste imagini? Nu-i așa că sunt adorabili? Nouă ne-au topit inima!