Idei superbe pentru o manichiură la modă într-o culoare actuală în această toamnă

Culoarea burgundy este alegerea perfectă pentru cei, care au obosit de nuanțele pastelate sau foarte aprinse. Această nuanță este ideală pentru sezonul de toamnă, pentru că se combină minunat cu toată gama de culori specifice acestui anotimp. Pasiunea, vitalitatea, energia și intensitatea acestei culori alungă tristețea și monotonia din ținuta fiecărei femei.

Superba culoare, care este la granița dintre roșu și maro, este promovată în acest sezon de toate casele de modă. În afara de aceasta culoarea burgundy, în versiunea mată sau strălucitoare, arată la fel de bine! Această culoare se potrivește oricărui ten și oricărei culori de păr sau de ochi.

În afară de aceasta, chiar dacă culoarea este intensă, ea nu este deloc deranjantă, deci o puteți purta fără rețineri.

Burgundy poate fi combinată cu sclipici, autocolante sau paiete. În orice combinație veți obține un rezultat superb!

Manichiura burgundy

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

Burgundy, de mult a devenit o culoare clasică. Această culoare nu este atât de strălucitoare și pretențioasă ca culoarea roșie, prin urmare este și o culoare mai universală. În același timp culoarea burgundy poate fi o alegere bună pentru cei care nu preferă stilul nude.

Culoarea burgundy este deschisă experimentelor și se combină cu multe alte culori.

Dacă doriți să purtați o manichiură inspirată și la modă, alegeți una din aceste variante a manichiurei burgundy. Iar dacă completați manichiura cu nuanțe de silver sau gold, cu siguranță veți obține o manichiură cu adevărat spectaculoasă, care va întoarce capete.

Nu lăsați timpul mohorât de afară și plictiseala să intre în garderoba și în stilul dvs!