Idei superbe pentru o manichiură burgundy cu un design fermecător

Doriți să creați o manichiură cu adevărat impecabilă și sofisticată? În realizarea acestei dorințe vă poate ajuta manichiura burgundy, care desigur dacă va fi executată profesionist este capabilă să creeze combinații incredibil de frumoase.

Dar cum să faceți o manichiură burgundy cu un design deosebit, care într-adevăr să să arate perfect în combinație cu imaginea dvs?

Se pare că acest lucru nu este atât de dificil, pentru aceasta stiliștii folosesc multe instrumente diferite, care vor face mâinile grațioase și foarte frumoase.

1.

 

Idei superbe pentru manichiura burgundy cu un design deosebit

Pentru cei care preferă o manichiură minimalistă, soluția ideală este să încerce o manichiură french folosind culoarea burgundy.

În același timp nuanța burgundy poate fi folosită atât pentru a evidenția contorul unghiei  (la bază) sau pentru a acoperi întreaga unghie.

2.

3.

4.

Nu mai puțin interesant va arăta pe unghiile dvs tehnica ombre sau negative space. Completați manichiura cu paiete, mărgele, sclipici sau folie.

5.

6.

7.

Pentru femeile care preferă o manichiură originală, experții sugerează să combinați diferite tehnici ale manichiurii. De exemplu, pe o manichiură de culoare burgundy foarte interesant va arăta tehnica half moon sau french îmbinate într-un singur design.

8.

9.

10. Încălziți anotimpul rece cu o culoare a focului pe unghiile dvs.

11.

 

În acest caz puteți folosi nu doar o nuanță burgundy pentru manichiura dvs, dar să vă jucați cu diferite combinații. Și nu uitați despre desene și ornamentele cu ajutorul cărora puteți diversifica manichiura.

12.

13.

14.

15.

Ce părere aveți despre aceste modele de manichiură burgundy? Care din aceste idei v-a inspirat cel mai mult? V-ați convins că manichiura clasică nu întotdeauna este plictisitoare?