Idei stilate pentru o manichiură la modă în noul sezon. A venit iarna.

Mâinile bine îngrijite, manichiura elegantă, nuanțele care sunt în tendințe vor atrage, cu siguranță, privirile celor din jur! Iar o manichiură frumoasă și elegantă va fi mereu la modă, fiind un simbol al rafinamentului și fiind potrivită pentru orice ocazie.

Chiar dacă tipul de afară este din ce în ce mai rece și începe sezonul în care căutăm băuturi calde, pulovere tricotate, eșarfe drăguțe, nu trebuie să uităm de imaginea noastră și nici de manichiura noastră.

Să vedem împreună care sunt recomandările pentru sezonul care se apropie.

Printre tendințele în materie de manichiură pentru sezonul de iarnă 2019-2020 pot fi menționate următoarele:

— minimalismul;

— nuanțele pastelate;

— culorile reci;

— nuanțele întunecate de bordo, albastru, violet, smarald;

— modelele geometrice;

— manichiura mată;

— efectul de sticlă spartă;

— motivele tricotate;

— french, ombre;

— strasuri;

— tematica iernii.

Manichiura pentru Revelion, va fi, cu siguranță, mai sofisticată decât cea de fiecare zi. Optați pentru modelele cu sclipici, strasuri și flori.

Vă propunem în continuare mai multe idei de manichiură la modă, printre care veți găsi, cu siguranță, câteva care vă vor plăcea.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

După cum ați observat, în acest sezon minunat vor fi în tendințe niște culori destul de îndrăznețe și puternice. Lista de nuanțe a fost anunțată de Institutul Pantone și include tonuri de roșu intens, dar și culori mai deschise care sunt mai puțin tipice pentru sezonul mai rece. Nu lipsesc nici nuanțele frumoase de verde, albastru sau galben.

Care dintre aceste modele de manichiură v-a plăcut și ați dori să-l încercați? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!