Idei simple pentru casă: rafturile deschise și sfaturi despre cum să le fixați

Dacă doriți să faceți câteva schimbări în locuința Dumneavoastră, puteți începe de la organizarea spațiului de depozitare.

Mie, de exemplu, îmi plac foarte mult rafturile deschise. Dar țin să menționez de la bun început că nu avem câine sau pisică în casă care ne-ar putea împrăștia lucrurile depozitate pe aceste rafturi. În afară de aceasta nu avem foarte mult mobilier sau covoare în casă pe care să se adune prea mult praf. De aceea îmi pot permite să iubesc rafturile deschise pe care să țin câteva obiecte frumoase, care au propria lor istorie, cărțile noastre preferate sau câteva plante care ne înfrumusețează și ne împrospătează interiorul locuinței noastre.

Nu este de neglijat estetica și funcționalitatea pe care ne-o oferă rafturile deschise. Acestea sunt perfecte atât pentru bucătărie cât și pentru celelalte încăperi. Un avantaj al lor este că ne oferă suficient spațiu de depozitare, uneori chiar mai mult decât dulapurile clasice pentru că le putem amplasa și acolo unde nu putem monta un dulap de tip închis.

Vă propunem câteva idei interesante pe care le puteți realiza și monta singuri. Aceste rafturi se vor insera perfect practic în oricare interior modern:

1. Simplu, dar cu gust. 

2. Pentru o bucătărie luminoasă. 

3. O idee interesantă. 

4. Ingenios!

5. O utilizare eficientă a spațiului din colț. 

6. 

7. Plantele de cameră se vor simți minunat pe aceste rafturi. 

8. Arată minunat! 

9. Veți avea, de acum încolo, cărțile preferate la îndemână. 

10. Un colțișor minunat! 

Iată câteva modalități interesante de fixare:

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Asigurați-vă confort, nu ezitați să creați lucruri noi, bucurați-vă de munca făcută și fiți fericiți!