Idei practice de depozitare a lucrurilor într-o baie micuță

O problemă frecventă a locuințelor noastre sunt băile mici.

Dacă aveți o singura baie în casă, atunci chiar poate fi o problemă cu depozitarea tuturor lucrurilor de care aveți nevoie acolo.

În acest articol vă prezentăm mai multe idei de depozitare care vă vor ajuta să utilizați spațiul în modul cel mai practic și rațional.

Rafturile și sertarele înguste sunt destul de încăpătoare, dar, datorită dimensiunilor reduse, nu încarcă spațiul.

Diferite tipuri de cârlige, plase, buzunare și pahare utilizate pentru păstrarea diferitor obiecte nu vor fi prea vizibile și pot fi plasate aproape oriunde, nu doar pe pereți, ci și pe ușă.

Rafturile din diferite tipuri de sticlă sunt o opțiune excelentă nu numai pentru baie, ci și pentru oricare altă încăpere. Aceste rafturi parcă se dizolvă în spațiu și vom observa doar ceea ce stă pe aceste rafturi. Această proprietate a lor este cea mai potrivită pentru o baie mică.

Unghiurile și nișele sunt niște spații pentru depozitare care sunt prezente aproape în fiecare baie. Chiar și rafturile mici situate în colț pot găzdui un număr mare de sticluțe, cutii și alte obiecte.

Dacă familia este mare, atunci depozitarea devine și mai complicată. Dacă veți depozita o parte din prosoape în baie, veți elibera mai mult spațiu în șifonier. Puteți utiliza în acest scop, spațiul de deasupra ușii din baie care, de obicei, se utilizează foarte rar. Unicul lucru de care trebuie să țineți cont este prezența unei bune ventilații în baie, deoarece dacă sunt mulți aburi, prosoapele se vor umezi.

Masca pentru lavoar este o opțiune foarte practică. Cu toate acestea în băile foarte mici aceasta poate părea cam masivă. O soluție ar putea fi să utilizați niște rafturi deschise în locul acesteia. Această metodă nu va micșora spațiul, dar îl va mări vizual.

Un uscător de rufe pliabil, niște șine de bucătărie cu cârlige sunt opțiuni practice și originale pentru depozitare.