Idei pentru o manichiură la modă în iarna 2020-2021! 

Iarna vine în curând, ceea ce înseamnă că este timpul să aflați despre ideile actuale pentru designul unghiilor în sezonul rece. Nu trebuie să vă așteptați la schimbări radicale în acest sezon, dar asta nu înseamnă că nu este ce de ales. În această colecție veți găsi o mulțime de modele de design spectaculos pentru orice gust.

1. Cel mai popular tip de design este, desigur, asociat cu atributele sezonului de iarnă. 

Acestea sunt în primul rând fulgii de zăpadă. Ca bază, puteți lua un bej, orice nuanță nobilă, neagră sau albă. Versiunea cu străluci și sclipici arată impresionant – scump, festiv, elegant. Fulgii de zăpadă nu neapărat trebuie să fie albi sau argintii. Puteți experimenta!

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Modele albe ca zăpada, care imită ornamentul geamului iarna, realizate în diferite stiluri – un alt tip de design popular. Baza, de regulă, pentru acestea este făcută într-o versiune translucidă. Dacă motivele de iarnă nu vă interesează, desenați ceva complet opus. Principalul lucru este să vă placă desenul.

8.

9.

10.

O soluție șic pentru o manichiură de iarnă – nail art sclipicios.

Un pic de sclipici, strasuri sau pietre transformă cardinal designul de zi cu zi. Pentru ieșirile de seară, vă puteți permite ceva mai expresiv și mai captivant. Culorile pot fi diferite – neutre, saturate sau pastelate. Alegerea depinde doar de gustul dumneavoastră.

11.

12.

13.

14.

15.

Paleta roșie – perfectă pentru orice anotimp.

Principalul lucru este să alegeți o nuanță armonioasă care să se potrivească tipului dvs cromatic. Puteți decora manichiura de iarnă în tonuri roșii cu modele standard, atributele de Anul Nou, strasuri, sclipici. Alegerea vă aparține – nu sunt restricții!

16.

17.

18.

19.

Uimitoarea manichiură de iarnă este o modalitate excelentă de a vă înveseli și de a vă încărca cu atmosfera de sărbătoare.

Să fiți frumoase mereu, deoarece meritați!