Idei pentru fashioniste: 8 modele de încălțăminte care vor fi la modă în 2019

Fiecare doamnă își actualizează garderoba și încălțămintea în fiecare an, ținând cont de tendințele modei care se schimbă în fiecare an.

Să vedem care sunt tendințele anului 2019.

Încălțămintea cu tocuri groase.

În 2019 designerii ne propun cele mai confortabile și mai feminine modele de încălțăminte, majoritatea având tocuri groase și stabile.

Tocuri elegante.

Nu toată lumea preferă, însă, tocurile groase, unele doamne preferând tocurile elegante. Designerii ne încurajează să nu renunțăm la tocurile subțiri care sunt clasice și care nu vor dispărea niciodată de pe podium.

Vârful pătrat. 

În acest an vor fi la modă modelele cu vârful pătrat: puteți alege pantofi, cizme sau botine în care să arătați minunat.

Vârful ascuțit. 

Aceste modele de încălțăminte apar foarte des pe podiumuri. După cum știți, designerii au decis în 2018 să aducă un omagiu stilului retro, care va rămâne popular și în acest an. Vârful ascuțit al încălțămintei vă va ajuta să creați niște ținute incredibil de elegante, cu note retro.

Platformă plată.

Aceste modele sunt foarte comode și veți arăta mereu minunat, chiar și atunci când veți purta ținute sport.

 Cizme sau botine cu carâmb larg. 

Aceste modele sunt foarte interesante, comode și versatile.

Imprimeuri. 

Încălțămintea cu imprimeuri va fi și ea în tendințe: leopard, florale sau carouri, care sunt favoritele designerilor.

 Materiale.

Stiliștii afirmă că în acest an materialele cele mai moderne vor fi următoarele: catifea, brocart, piele, catifea, vinil, velur, textile, tricotaje, blănuri, lac și plasă.

Care model v-a plăcut cel mai mult? Așteptăm cu nerăbdare comentariile Dumneavoastră!