Creați o atmosferă caldă și prietenoasă în locuința dvs! Idei pentru decorul ferestrei cu materiale textile.

Reparația a rămas în trecut și sunteți la stadiul de decor și mobilare a interiorului locuinței dvs? Atunci, cu siguranță vă gândiți ce design, ce textură și ce culoare să alegeți pentru decorul ferestrelor. Trebuie să știți de la bun început că nu există careva reguli clare în această privință. În cazul fiecărei locuințe și fiecărei camere trebuie să aveți o abordare diferită, personalizată.

Este important doar ca draperiile să se combine armonios cu culoarea pe care ați ales-o pentru decorul locuinței și stilul casei dvs.

De regulă, perdelele și draperiile sunt o ultimă etapă în decorul interiorului și acest lucru este foarte bun, deoarece puteți să alegeți modelul, textura și culoarea care să se asorteze perfect cu designul și atmosfera interiorului.

1.

2.

3. Atunci când alegeți modelul și culoarea draperiilor sau perdelelor trebuie să țineți cont că acestea nu au dor un rol estetic, dar trebuie să fie practice, deoarece vor proteja încăperea de soarele arzător și pot crea o atmosferă intimă noaptea. Iată de ce trebuie să aveți în vedere orientarea ferestrelor. Dacă fereastra este îndreptată spre nord, alegeți țesăturile mai subțiri și nu foarte dense, care să permită luminii să pătrundă în cameră, iar dacă fereastra este orientată spre sud optați pentru țesăturile dense și rezistente, care vă vor proteja de soare.

4. Decorul floral va rămâne mereu actual atunci când vine vorba de draperii sau perdele.

5. Cu articole handmade veți reuși să creați o atmosferă caldă și prietenoasă în bucătăria dvs.

6.

7.

8.

9. Ferestrele rotunde necesită o abordare specială în decor.

10.

11. O variantă pentru perfecționiștii care adoră când totul este perfect simetric.

12.

13. Puteți combina 2 culori.

14.

15.

16. Minimalismul este întotdeauna binevenit.