Idei superbe pentru casa Dumneavoastră de vacanță! 13 idei minunate

În zilele toride de vară așteptăm cu toții vacanta și visăm la un refugiu departe de orașul sufocant. Dacă aveți o casă de vacanță, puteți uita de zgomotul orașului ca să vă refugiați în micul paradis.  Anume pentru Dumneavoastră, cei care vă petreceți timpul liber în afara orașului, vă propunem mai multe idei despre cum să vă amenajați curtea.

Dacă există dorință și un „teren pentru creativitate” (grădina), rămâne doar să studiați atent mai multe surse și să selectați ceea ce vă este pe plac pentru a vă materializa visul. Ce spuneți despre o zonă de relaxare cu balansoar, în care să citiți cartea, savurând o cafea aromată sau o limonadă rece. Puteți opta chiar și pentru un grătar mobil, unde sa pregătiți cea mai gustoasă carne și să stați până târziu cu prietenii și familia.

Nu ar trebui să uitați nici de plante, căci, pe lângă rolul decorativ pe care-l au, culoarea verde a frunzelor are un efect calmant și relaxant. Astfel terasa Dumneavoastră va deveni o oază de liniște și de relaxare, un loc unde  veți putea medita, admira curtea sau petrece minunat timpul împreună cu familia. Avem, în imaginile următoare, și câteva idei minunate despre cum să vă decorați grădina cu ajutorul florilor și al plantelor.

Veți petrece aici diminețile senine, după-amiezile liniștite și serile romantice într-o grădină foarte frumoasă, cu o amenajare iscusită care vă va face acest spațiu confortabil și tentant.

Înarmați-vă cu bună dispoziție și inspirație și apucați-vă de treabă! Sperăm să vă fie de ajutor aceste 13 idei de amenajare.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

Ce spuneți despre aceste idei?