Idei neobișnuite de manichiură pentru Revelion

Vă propunem în acest articol niște idei neobișnuite de manichiură pentru Revelion.

Revelionul este perioada în care vă puteți permite un machiaj mai strident sau o coafură mai deosebită și  nimeni nu vă va reproșa nimic. În cazul manichiurii va fi la fel! Puteți încerca cele mai îndrăznețe modele pentru unghiile Dumneavoastră.

1.

2.

3.

4.

Manichiura pentru Revelion ne propune să uităm puțin de modelele clasice și să experimentăm fără frică și ezitare. Dar să nu uităm nicidecum de preferințele animalului care ne va proteja în anul următor.

5.

6.

7. 

2019 este anul Mistrețului de Pământ, ceea ce înseamnă că nuanțele principale vor fi cele calde: galben – auriu, culoarea paiului, a mierii, chihlimbar. Dar sunt permise și cele roz, bej, verde smarald, roșu (bineînțeles!), bronz, coral și combinațiile lor.

Și, bineînțeles, nu uitați de luciu și de designul complicat, dacă nu ați îndrăznit să-l încercați înainte, acum este momentul potrivit să o faceți.

Idei neobișnuite pentru manichiura de Revelion.

Pentru a transforma o manichiură obișnuită în una festivă va trebui doar să luați o ojă cu paiete și să vă vopsiți unghiile: pe toate sau câteva. Veți avea imediat sentimentul că Anul Nou este aproape!

8. 

9.

10.

11.

12.

13. Dacă pentru Dumneavoastră manichiura cu paiete vă pare extravagantă, atunci o alternativă poate fi manichiura franceză, unde puteți utiliza ojă cu sclipici.

14.

15.

16. 

17. Imagini în formă de cenușă de munte înzăpezită, mănuși calde și pomi de Crăciun sau orice alt design de Anul Nou pe unghii sunt binevenite!

18.

19.

20.

21. 

22. Albastrul este considerat culoarea iernii și în combinație cu modele geometrice care au fost în top de mai multe sezoane, va apărea într-o lumină complet diferită.

23.

24.

25.