Idei interesante pentru lărgirea, cu câteva mărimi, a hainelor: pentru doamnele trecute de 45 ani

Este o situație destul de familiară: îmbrăcăm rochia sau costumul nostru preferat și descoperim că, din păcate, nu ne mai vin. Dar nu este cazul să vă întristați prea mult, deoarece există foarte multe idei interesante care vă vor ajuta să lărgiți hainele și, pe lângă aceasta, să vă alegeți și cu o haină nouă pe care să o purtați încă mult timp.

Hainele care nu vă mai vin  pot fi transformate astfel încât vor căpăta un aspect nou și original.

Iată cum puteți lărgi hainele.

Dacă s-au strâmtat mânicile, o soluție bună sunt inserțiile. Acestea pot fi de orice fel: dantelă, materiale cu imprimeuri sau de culori contrastante.

Dacă haina preferată nu vă vine prea bine, folosiți inserții laterale. Puteți alege stofă de aceeași culoare cu haina, de o singură culoare sau chiar de altă culoare care se combină. Inserțiile contrastante, cu textură și culori diferite, vă vor ajuta să lărgiți hainele și vor fi, în același timp, un element de decor interesant.

Dacă ați acumulat câteva kilograme în zona abdomenului, ați putea face niște inserții la spate sau pe lateral.

Vă propunem, în continuare, câteva idei interesante care vor ajuta să lărgiți, chiar cu câteva mărimi, hainele Dumneavoastră preferate!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Chiar dacă la momentul actual prea puține persoane au curajul să lărgească sau să alungească hainele, deoarece este mult mai simplu să ne cumpărăm o haină nouă, uneori ne pare foarte rău să aruncăm haina preferată și am dori să o transformăm și să o înnoim pentru a ne bucura de ea în continuare.