Idei fermecătoare de manichiură de Revelion, în culori discrete, pentru iarna anului 2020. 

În curând vin sărbătorile de iarnă și mulți dintre noi vor dori o manichiura de lux, magică și strălucitoare. Dar, în aceste primele zile de iarnă, sufletul cere ceva mai blând, fin și rafinat. În acest timp magic, senzația de sărbătoare ne face să uităm de rutina vieții de zi cu zi, de probleme și griji și să ne scufundăm în lumea esteticii și a minunilor. Când, dacă nu de Anul Nou, vă puteți permite să faceți acest lucru?

Drag cititor, vă oferim o selecție bună de idei de design elegant de nail-art, ce este relevant în iarna anului 2020. Vă invităm să le admirați mai jos:

1.

2.

3.

4.

Principalul lucru pentru orice fată într-o noapte festivă este, desigur, imaginea ei. Aceasta include multe detalii, printre care un loc special îi este atribuit manichiurii.

5.

6.

7.

8.

Fiecare fată are propriile sale predilecții pentru alegerea îngrijirii perfecte a unghiilor. Unii reprezentanți ai frumoasei jumătăți a umanității aleg nuanțe restrânse, naturale sau o lipsă completă de lac pe unghii. Pentru alții, această abordare ”naturală” este inacceptabilă, fetele preferând nuanțe luminoase pentru unghii, precum și modele diferite de decor și forme ciudate.

9.

10.

11.

12.

Manichiura de iarnă pentru Anul Nou 2020 ar trebui să fie un detaliu vizibil al imaginii în ansamblu a unei fete frumoase. În mod tradițional, manichiura de iarnă este asociată cu teme din basme și fulgi de zăpadă. Dar, pe lângă basmele de Anul Nou, ideile pentru îngrijirea unghiilor de iarnă conțin multe metode expresive interesante și nu mai puțin demne, care sunt relevante mai ales în Anul Nou 2020.

13.

14.

15.

16.

Tehnicile atractive unice, în combinație cu soluțiile individuale ale maestrului, vor face designul unghiilor de Revelion 2020 original și spectaculos.

17.

18.

19.

20.

Oricare ar fi varianta de manichiura de Anul Nou 2020 pe care o alegeți – festivă sau elegantă, îndrăzneață sau laconică, calmă sau pasionată, romantică sau intrigantă – principalul lucru este ca stilul ales să se potrivească imaginii și dispoziției voastre.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

Alegeți, inspirați-vă și fiți întotdeauna atractive!