Idei de ținute la modă care vor întoarce toate privirile trecătorilor

Ținutele stilate nu sunt doar pentru domnișoarele tinere. Fiecare femeie, indiferent de vârstă, trebuie să arate minunat.

Vă propunem câteva ținute reușite perfecte pentru doamnele de după 50 de ani.

Pantaloni albi.

Dacă vremea este uscată, nu uitați de pantalonii albi, care sunt foarte stilați. Nu uitați să vă completați ținuta cu o centură originală și cu o geantă expresivă. În zilele mai reci purtați pulover sau cardigan și palton.

Articole din piele.

Unele femei consideră că îmbrăcămintea de piele este pentru tinere, dar să știți că se înșală. Puteți purta pantaloni, sacou sau fustă de piele pe care să le combinați cu diferite articole din garderobă. Pielea reîmprospătează foarte mult imaginea, vă va ajuta să arătați mai tânără.

Paltoane scurte de blană.

Aceste paltoane sunt purtate cel mai frecvent de domnișoare. Dar trebuie să știți că se va încadra perfect și în ținutele doamnelor mature. Purtați-l cu o fustă midi, o bluză frumoasă și botine și veți arăta minunat.

Pantaloni colorați.

Multe doamne evită să poarte nuanțe suculente, saturate. O pereche de pantalonii colorați, combinați cu un top simplu arată uimitor.

Animal print. 

Femeile care preferă croiala laconică și nuanțele neutre ar trebui să includă imprimeurile în garderobă. Animal print fac ținutele mai originale. Puteți opta pentru o pereche de pantofi sau o geantă cu animal print.

Nuanțe pastelate.

Aceste nuanțe, proaspete și feminine, sunt o adevărată salvare la maturitate, deoarece nu accentuează unele imperfecțiuni ale feței.

Uitați de stereotipurile impuse de societate, bucurați-vă de viață, fiți mereu tinere și stilate.