Idei de ținute interesante, formate din blugi și pulovere, pentru sezonul de toamnă-iarnă 2020/2021

Blugii și puloverele sunt noul trend al sezonului de toamnă și iarnă 2020/2021.

Chiar dacă se apropie sezonul rece și căutăm haine cât mai călduroase și mai comode, nu ar trebui să uităm de tendințele modei care încearcă să combine frumusețea, comoditatea și practicitatea.

Este destul de greu să ne imaginăm cum ar arăta garderoba noastră fără blugi deoarece sunt foarte practici și comozi, mai ales în sezonul rece al anului.

Iată cum îi putem combina cu pulovere, pentru a obține cele mai frumoase și moderne ținute, perfecte pentru acest sezon.

1.

2.

3.

Dacă vă pare dificil să combinați hainele între ele, alegeți un pulover monocrom, care este mult mai ușor de asortat decât unul cu imprimeu. În ceea ce privește blugii, modelele mulate cu talia înaltă se combină de minune cu puloverele largi. În timp ce blugii clasici arată minunat cu orice model de pulover.

4.

5.

6.

7.

Ținutele formate din pulover și blugi arată bine cu orice tip de încălțăminte. Dacă veți opta pentru tocuri înalte, ținuta va fi mai elegantă. Pentru un look mai relaxat alegeți încălțăminte fără tocuri.

Această ținută minimalistă este perfectă pentru fiecare zi.

8.

Dacă preferați ținute mai neobișnuite, nu ezitați să combinați culorile suculente sau diferite tipuri de imprimeuri. Includeți diferite tipuri de accesorii originale: plic, geantă, pălărie sau eșarfă, care vă vor face ținuta mult mai interesantă.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Designerii ne oferă un număr foarte mare de modele elegante și culori frumoase. Vom avea, cu siguranță, de unde alege.

V-au plăcut aceste combinații? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!