Idei de pedichiura la modă pentru a arăta impecabil în această vară

Picioarele bine îngrijite sunt un detaliu foarte important, mai ales în sezonul de vară.

În această vară vor fi în top toate nuanțele de albastru.

Putem include aceste nuanțe proaspete și răcoroase atât în ținutele de fiecare zi, cât și pentru perioada vacanței.

1.

2.

Glitterul nu își pierde actualitatea nici în vara anului 2020.

Puteți acoperi întreaga unghie cu glitter sau doar o parte.

3.

4.

5.

O altă culoare minunată pentru vară este roz. Puteți combina această culoare cu alb sau cu sclipici, veți obține o pedichiură delicată și frumoasă. 

6.

Cine a spus că french-ul este plictisitor?

Pentru a vă face zilele de vară mai frumoase și mai colorate, adăugați desene cu diferite personaje din desene animate sau, pentru un plus de eleganță, optați pentru strasuri.

7.

8.

Nu uitați de decorul cu efect de marmură, mai ales în combinație cu alb și verde, care arată perfect în sezonul estival. 

9.

Tematica plantelor este întotdeauna actuală în sezonul de vară. Dacă ați obosit de flori, vă recomandăm să încercați niște modele cu plante.  

10.

11.

Nuanțele naturale de lapte, caramel și trandafir, combinate într-o singură culoare sunt hitul acestei veri. Aceste nuanțe nu au nevoie de decor, arată perfect în versiune monocromă.  

12.

13.

Desigur, animal print-ul rămâne în tendințe, dar în această vară este mai bine să-l folosiți în culori neobișnuite și în cantități mici.

14.

O altă nuanță perfectă pentru această vară este mov-albăstriu; saturată și frumoasă. Îi puteți adăuga și puțină strălucire.

15.

Înainte de a alege un model de pedichiură vă recomandăm să țineți cont de stilul și de ținutele pe care le veți purta în sezonul estival.

V-au plăcut aceste modele de pedichiură? Așteptăm cu nerăbdare comentariile Dumneavoastră!