Idei de manichiură la modă care vă vor înveseli în sezonul rece

Una dintre cele mai simple metode pentru a vă simți minunat în sezonul rece este să alegeți o manichiură modernă și frumoasă.

În următoarea noastră selecție veți găsi cele mai populare modele: extravagante sau laconice, delicate ori spectaculoase, sunt potrivite pentru acest sezon.

Motivele geometrice sunt, de mai mult timp, în top.

Liniile clare, figurile laconice de diferite forme și dimensiuni sunt minimaliste, dar, în același timp, originale și expresive.

1.

2.

Gama cromatică a ojelor este una foarte bogată, cu toate acestea nuanțele de albastru, gri, roșu și verde sunt considerate a fi predominante.

3.

4.

Dacă vă doriți o manichiură originală, încercați modelele cu păsări.

Imaginile cu păsări pe un fundal diferit arată extraordinar. Veți obține o manichiură extravagantă.

5.

6.

7.

8.

9.

Florile nu își pierd relevanța nici în perioada de toamnă-iarnă.

Imaginile cu flori, vegetație, ramuri, frunze creează un design optimist și vesel. Câteva modele simple cu frunze sau aranjamente florale mai sofisticate vor decora cu succes un fundal deschis sau întunecat. Principalul lucru este să alegeți niște nuanțe armonioase.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

O metodă simplă, dar eficientă este să folosiți pentru decorul unghiilor sclipici, strasuri, folie și alte detalii strălucitoare. Fundalul poate fi monocrom, gradient sau cu decor.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

Există o mulțime de modele originale de manichiură. Trebuie doar să alegeți culorile preferate și tehnicile potrivite i să nu vă fie teamă să creați! Manichiura cu tematică de toamnă și iarnă arată foarte șic. Surprindeți-i pe cei dragi cu o manichiură originală!

Care dintre aceste modele v-a plăcut și ați dori să-l încercați în acest sezon? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!