Idei de manichiură frumoasă, actuală în iarna anului 2020.

Sunteți curioase să aflați care sunt modelele recomandate pentru această iarnă? V-am pregătit un mic ghid despre formele și culorile care vor fi la modă. Sperăm să vă inspire și să vă pună la curent cu cele mai hot tendințe! Descoperiți-le chiar acum!

În acest sezon se poartă unghiile în formă de migdală, de lungime medie! Când vine vorba despre forma unghiilor, de-a lungul timpului am trecut printr-o mulțime de tendințe. Au fost la modă unghiile dreptunghiulare, unghiile ascuțite, unghiile perfect rotunjit, atât scurte cât și lungi.

Ei bine, se pare că cele mai solicitate modele de unghii pentru iarna 2020 au formă migdalată, iar lungimea este una medie, nici prea scurtă, nici prea lungă.

Dacă sunteți adepta minimalismului, vă sfătuim să acordați o atenție deosebită în special culorii bej, mată sau lucioasă.

Această culoare este cea mai trendy în 2020. Este universală și se va potrivi perfect cu orice ținută. Desenele laconice, pietrele, mărgelele sau stickerele sunt perfecte în acest caz.

Pentru doamnele, care consideră că manichiura bej este oarecum plictisitoare, vă sugerăm să încercați următoarele nuanțe, care vor fi la modă în această iarnă: roșu, portocaliu, galben cald, verde, teracotă, albastru sau liliac.

Nu uitați de tehnologiile moderne cum ar fi ombre, french și negative space.

Dacă adorați nemuritoarea tehnică ombre, atunci este timpul să o aplicați și pe unghiile voastre. Manichiura ombre va fi una extrem de solicitată în anul 2020, important este să combinați corect nuanțele și atunci, cu siguranță, va deveni una din preferatele Dumneavoastră.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

Nu vă fie frica sa experimentați. Anul acesta va aduce în viața noastră o mulțime de culori vii, sub forma unei manichiuri extravagante.