Idei de colorare anti-îmbătrânire a părului pentru doamnele mature

Idei de colorare a părului care vă vor ajuta să păreți mult mai tinere.

Multe femei subestimează colorarea părului. Dar în zadar, deoarece o culoare frumoasă va ajuta să păreți mult mai tânără.

O coafură modernă, bine îngrijită, în combinație cu o culoare potrivită, vă vor scoate, cu siguranță, din anonimat.

1. Nu este obligatoriu să schimbați radical culoarea părului.   

Dacă doriți o schimbare, folosiți un colorant temporar.

După vârsta de 40 de ani femeile arată mai bine cu părul mai deschis la culoare. Chiar dacă sunteți brunetă, încercați să alegeți nuanțe de castaniu deschis.  Blondele, la fel, trebuie să-și vopsească părul în nuanțe deschise.

2. Naturalețe maximă.

O femeie adultă cu un păr strălucitor și cu o tunsoare îngrijită va arăta impecabil.

Este important să țineți cont de tendințele modei atunci când alegeți culoarea părului, dar este bine să alegeți nuanțe cât mai naturale, evitând roz, violet, albastru, verde, galben sau roșu. Pentru un efect interesant optați, mai bine, pentru mai multe culori.

3. Avantajele șuvițelor de mai multe culori.   

Această tehnică de colorare va face ca părul Dumneavoastră să pară mai des și mai strălucitor.

Șuvițele.

Este important să fiți atente și să țineți cont de tendințele modei. Alegeți o nuanță mai deschisă la vârfuri, aceasta este cea mai reușită tehnică pentru părul scurt sau de lungime medie.

Ombre.

Această tehnică de vopsire a părului asigură o tranziție lină de la nuanțe închise la cele deschise. Dacă doriți să aveți o coafură frumoasă, alegeți un coafor de încredere.

Shatush, balayage și brond.

Shatush este o metodă care vă va ajuta să obțineți efectul părului ars de soare. Prezintă o trecere lină de la un ton întunecat la unul mai deschis.

Tehnica Balayage constă dintr-o metodă specifică de aplicare a vopselei pe fire, coaforul vopsește doar stratul superior al buclelor, aplicând linii verticale.

Brondul este o tehnică de evidențiere și colorare, care se realizează în nuanțe de maro deschis.