Iată cum îți poți da seama că este timpul să-ți înnoiești hainele

Afirmația că „nimic nu este veșnic” se referă și la haine, fie că este o rochie pentru care ați cheltuit un salariu, fie un tricou pe care l-ați purtat până s-au făcut găuri. A venit timpul să aruncați unele lucruri sau să le dăruiți celor nevoiași.

Uneori este dificil să vă despărțiți de hainele preferate, însă noi am selectat 10 semne care vă arată că trebuie să scăpați de unele haine.

1. Scame

Indiferent dacă ați îmbrăcat puloverul doar o singură dată sau este o piesă de bază în garderoba dvs., scamele oricum apar. „The Wall Street Journal” spune că acest lucru se întâmplă când firele de ață slăbesc sau se rup.

Există dispozitive speciale care vă pot ajuta să scăpați pentru o perioadă de scame, dar nu pentru mult timp. Dacă puloverul preferat s-a scămoșat atât de mult încât nu-l recunoașteți, este timpul să-l aruncați.

2. Pete

O singură pată pe o cămașă imaculat de albă este o mică neplăcere, dar nu este atât de grav. Petele de vin roșu pot fi îndepărtate prin diferite metode. Spre exemplu, înălbitorul face minuni. Dacă pe haină sunt mai multe pete vizibile, atunci a venit timpul să cumpărați alta.

Cămașa murdară nu arată nicidecum modern sau avangardist, ea arată neglijența dvs. Dacă mergeți la o întâlnire importantă pentru prima dată, nu uitați că aspectul neîngrijit nu va fi în favoarea dvs.

3. Schimbări de textură

Tricotul unui pulover pe care l-ați purtat aproape în fiecare zi toată iarna, cu siguranță nu-și va mai păstra aspectul inițial. După câteva spălări poate fi de nerecunoscut. Este greu probabil să vă despărțiți de el, dar dacă s-a deformat, atunci doar ocupă loc în dulap.

4. Găuri

Dacă blugii rupți își au loc în garderoba dvs., atunci cămășile, fustele, rochiile care au găuri, sigur trebuie să le aruncați. Dacă s-a descusut haina pe cusătură, mai poate fi reparată, iar dacă este o gaură pe mijloc în partea din față, atunci nu o veți putea ascunde, iar hainele cârpite nu sunt la modă.

5. Murdărie

Acceptați un singur lucru: tricoul alb, trebuie să fie alb, iar nu cu pete de transpirație. Dacă nu puteți să le îndepărtați, este timpul să-l aruncați.

6. Mărimea nepotrivită

Dacă pantalonii preferați vă sunt prea mici sau prea mari, iar dvs. nu sunteți însărcinată sau nu există alte schimbări de greutate temporare, atunci acești pantaloni doar vor ține loc în dulap.

Unele haine pot fi într-o stare destul de bună, de aceea puteți să le dăruiți nevoiașilor.

7. Nu corespund vârstei

Vă reamintim că blugii mulați pe corp și cu talie joasă se poartă doar de tinere și adolescente. Dacă doriți să arătați elegant și să aveți un aspect exterior plăcut, probabil va trebui să revizuiți o mare parte din vestimentația dvs.

Nu vorbim despre faptul că trebuie să purtați doar costume sobre și fuste modeste, dar trebuie să alegeți haine care vi se potrivesc după vârsta și stilul dvs. Trebuie să cunoașteți că anumite haine nu se mai poartă după vârsta de 30 de ani.

8. Prea multe haine

Este foarte bine atunci când aveți câteva ținute care vă salvează în orice situație. Deși sunteți convinsă că aveți multe haine pe care le purtați permanent, noi, de asemenea, considerăm că aveți multe haine de care trebuie să scăpați.

Probabil nu aveți nevoie de cinci rochii negre pentru fiecare zi, dacă de obicei purtați pantaloni.

9. Nu vă place să le purtați

Dacă puloverul de lână vă înțeapă când îl îmbrăcați, să știți că așa va fi mereu. Nu încercați să vă convingeți că va fi mai bine. Vă recomandăm să scăpați de acea haină în care vă simțiți inconfortabil și neplăcut.

10. Nu ați scos încă eticheta de pe haină

„O voi îmbrăca într-o zi!” Încercați să vă convingeți că poate veți slăbi, vă veți îngrășa și veți purta acea haină peste o perioadă. Dacă de mai mult timp admirați acea haină, atunci nu o veți mai purta curând.

Nu lăsați hainele să adune praf pe rafturi. Ar fi bine să le vindeți cuiva sau să le dăruiți și apoi să vă cumpărați haine pe care într-adevăr să le purtați.