Principala greșeală a multor femei: iată ce se întâmplă dacă începi să economisești pe tine însăți

Dacă în tinerețe femeile încearcă să-și aleagă tot ce este mai bun: cosmetică, haine, distracții, atunci cu anii la majoritatea femeilor apare sindromul „de a economisi pentru sine”. De fapt, nu este problema în bani, dar în jertfire de sine.

женская экономия

Fasingur.info a hotărât să facă lumină în această problemă. De asemenea, bărbații consideră acest comportament jalnic, dar nu rațional.

женская экономия

 Greșeala femeilor

Economisirea pentru sine nu înseamnă să cumpărați lucruri ieftine sau falsuri. Economisirea înseamnă să aveți un sigur șampon, o pereche de ciorapi, o pereche de încălțăminte pe sezon și două seturi de lenjerie – alb și negru. De asemenea, puteți avea și alte lucruri, dar care deja sunt învechite, neatrăgătoare. Iar pentru lucruri noi nu doriți să cheltuiți bani.

женская экономия

Iată un simplu exemplu. Femeia merge la cumpărături cumpără produse și haine pentru copii, soț, pisicii, rudelor, iar pentru ea nu rămân bani și ea se gândește: Îmi voi cumpăra altă dată. Astăzi se va trece și fără ceva nou. Acest lucru se întâmplă de fiecare dată. Desigur nu trebuie să economisiți nici pe ceilalți, dar repartizați banii astfel încât să vă ajungă și pentru dvs.

женская экономия

Economisirea este atunci când îmbrăcați colanți rupți sub pantaloni, când lenjeria este decolorată, când aveți doar o rochie pentru ocazii pe care o îmbrăcați o dată în an, când nu aveți bani pentru un rimel nou. Întotdeauna apar cheltuieli mai importante…

женская экономия

Se întâmplă uneori că aveți mai mulți bani, dar totuși cumpărați lucruri pentru cei ai casei și renunțați la necesitățile dvs. sau așteptați perioada reducerilor etc. Mereu aceeași poveste. Probabil femeile care fac economii pentru ele s-au recunoscut deja.

женские ошибки

Dacă faceți economii prea mari pentru sine, atunci cei din jur vor observa acest lucru și nu în cel mai plăcut mod.

женские ошибки

În spatele acestui fenomen este o mare frică și un simț de vinovăție: „Acum cheltui pentru mine, dar ce voi face dacă mâine voi avea nevoie de bani pentru ceva mai important. Par a fi o egoistă care nu se gândește la ceilalți”. Această teamă pare a fi din copilărie care crede că bărbatul de alături este un tiran.

женские ошибки

Femeile care aleg acest mod de a economisi își pierd farmecul lor. Viața devine plină de grijile casei, iar pe față se vede oboseala și nemulțumirea față de sine. Apare invidia și răutatea față de celelalte femei care au mai multe decât ele. Aici apare o iritabilitate continuă și lipsa de feminitate. Toate acestea devin o cauză frecventă a divorțurilor.

женские ошибки

Bărbații își pierd interesul față de aceste femei. Ei pot doar să le folosească, nu mai mult. Nu sperați la faptul că dacă economisiți pe dvs., soțul vă va face cadouri și vă va răsfăța. Pare dur, dar el nu cheltui pe ceva ce este ieftin. Iar dorința ta nobilă de a economisi bani, el o va percepe ca dorința ta de a nu avea grijă de sine.

Femeia înțeleaptă nu își face griji pentru bani. Ea știe foarte bine că banii pot fi câștigați sau să îl inspirați să câștige mai mulți bani. Ea poate să planifice banii și să-și facă o listă de priorități, și totodată să nu uite de ea. Noi vă dorim să nu economisiți niciodată pentru sine.