Iată de ce nu trebuie să arunci niciodată resturile de mâncare în vasul de toaletă!

Când această fotografie a apărut pe Internet, mulți au considerat-o o glumă sau o secvență din filmele de groază. Utilizatorul a postat o fotografie făcută chiar de unchiul său într-o cameră de hotel. Noaptea, acesta a auzit o zgomot în toaletă, la început un zgomot fin, apoi din ce în ce mai strident. A sunat la recepție și a chemat administratorul. Acesta a început să demonteze vasul de toaletă.

Câteva minute mai târziu, toți au rămas șocați să vadă un șobolan imens blocat într-o țeavă. Șobolanul, încerca să intre în cameră anume prin vasul de toaletă, dar din cauza dimensiunilor lui uriașe, nu putea să treacă.

Neplăcut, dar adevărat, acest lucru se poate întâmpla oriunde și oricui. Șobolanii sunt înotători excepționali și urcă prin sistemul tău de țevi și pot ajunge în WC-ul tău. Pot pluti pe apă trei zile și își țin respirația trei minute dacă stau cu capul sub apă. Și, odată ce ajung la îndoitura în formă de U, de la nivelul superior al toaletei, există o porțiune de aer care le permite să înoate mai departe chiar în vasul de WC.

Pentru a nu atrage aceste rozătoare în casa dvs., nu aruncați niciodată resturile de mâncare în vasul de toaletă. Șobolanii sunt foarte inteligenți − vor simți imediat unde se pot alimenta. Pentru a evita apariția oaspeților neinvitați, puteți instala niște gratii în țeavă de scurgere.

Când fotografia a fost distribuită pe Internet, mulți oameni au început să împărtășească propriile experiențe. Se pare că acest lucru se poate întâmpla chiar și la etajul 13!

Nu aș vrea să trăiesc o astfel de experiență neplăcută!