Iată de ce femeia devine din ce în ce mai frumoasă odată cu trecerea anilor

O persoană fericită este aceea care nu are așteptări, care nu le impune celor din jur condiții și cerințe; este fericită persoana care poate să-și facă un plan și să-și caute de treabă mai departe, fiind sigură de faptul că orice s-ar întâmpla, va fi bine deoarece nu poate fi altfel.

Frumusețea este o caracteristică a celor care știu să trăiască. Cu câțiva ani în urmă un grup de sociologi britanici a realizat un studiu interesant despre frumusețea femeilor. Au fost chestionați atât bărbați cât și femei.

Veți fi surprinși să aflați că 70% dintre bărbați au răspuns că principala calitate care le atrage atenție în cazul unei femei este încrederea în sine; anume aceasta o face atrăgătoare. Dar încrederea în sine apare odată cu vârsta: când uitați de complexe, de coșuri, de plâns. Când te accepți așa cum ești și te simți bine.

47% dintre bărbați au spus că pentru ei este important ca femeia să aibă propriul stil deoarece este un detaliu le atrage atenția. Dar când apare acest stil? Când înțelegem că acest pulover nu ne stă bine, acești pantaloni nu se potrivesc și este mai bine să adăugăm o eșarfă cu culori pastelate care ne va pune în evidență. Simțul stilului apare odată cu vârsta.

Nu sunteți de acord? Luați o poză mai veche, de acum 10-20 de ani. Sunteți foarte stilată acolo? Nu-i așa că acum asortați hainele mult mai bine?

Nu este de mirare că odată cu înaintarea în vârstă devenim mai frumoși. Când mă uit la fotografiile din copilărie nu pot să nu râd. Parcă sunt un cățeluș ud. Când eram studentă tot arătam puțin cam straniu. Aveam o tunsoare care semăna cu o cratiță. Și râd cu poftă pentru că astăzi sunt mult mai încrezută în mine.

„Vârsta reprezintă doar niște numere” – îmi tot repetă un prieten de-al meu de fiecare dată când mă felicită cu ocazia zilei de naștere. Și râdem împreună. El este bărbat și în plus este mai tânăr decât mine. Dar vârsta chiar reprezintă doar niște numere nesemnificative, astăzi vă pot spune acest lucru cu încredere!

Îmi iubesc ridurile din jurul ochilor, ele îmi amintesc despre faptul cât de mult am râs în viața mea! Acestea mi-au rămas de pe când râdeam fără motiv când eram pe malul Oceanul Atlantic. Acestea de la bucuria că lucrările mele au fost acceptate la Paris. Acestea sunt de la râsul împreună cu soțul meu, care este mai vesel și optimist bărbat din lume, sunt atât de fericită alături de el!

Nu voi încerca niciodată să scap de ele cu ajutorul cremelor anti-rid. Pentru că mă fac să par mai frumoasă. Pentru că acestea reprezintă viața mea.

Acum știu că frumusețea fiecărei persoane înflorește în mod individual. Și se manifestă la vârste diferite. Nu uitați: odată cu trecerea fiecărui an veți deveni din ce în ce mai frumoase, indiferent de părerea cosmetologului Dumneavoastră sau a celor din jur.

1. Frumusețea vine după nașterea primului copil.

Femeia începe să strălucească din interior. Este foarte greu de explicat, dar e ca un secret cunoscut numai de ea. Această strălucire o face irezistibilă. Această strălucire o face pe femeie să arate incredibil și să atragă privirea celor din jur. Dacă încă nu ați născut, să știți că urmează să descoperiți un întreg univers.

2. Frumusețea vine după o dezamăgire puternică.

Straniu, nu-i așa? Femeile care au trecut printr-o mare dezamăgire și au reușit să o depășească devin mult mai înțelepte și nu vor mai avea niciodată o atitudine ușuratică, infantilă și naivă, devenind astfel atrăgătoare pentru bărbații adevărați. O femeie care se comportă ca o adolescentă arată, de obicei, ridicol, în timp ce femeia înțeleaptă și echilibrată este misterioasă și bărbații vor dori să o cunoască mai bine.

3. Frumusețea vine atunci când îl vei întâlni pe bărbatul vieții tale.

Atunci când femeia iubește și acest sentiment este reciproc, ea nu poate să nu radieze de fericire! Iar femeile fericite sunt întotdeauna frumoase, mai încrezute. Bărbații potriviți ne ajută să ieșim din cocon. Alături de un bărbat iubitor vom fi întotdeauna mult mai frumoase.

4. Frumusețea vine atunci când începem să ne iubim și să ne respectăm pe noi înșine.

Anume să ne iubim. Nu să ne alintăm, să ne îndreptățim etc., dar să ne iubim. Acest lucru este foarte dificil. Fetele tinere nu le reușește, aceasta vine odată cu vârsta. Poate că aceasta este cel mai important lucru din viața unei femei.

Încercați să înțelegeți ceea ce simțiți, să vă puneți în evidență punctele forte. Dacă sunteți tristă, nu alergați plângând la vreo prietenă, ci stați acasă. Dacă sunteți mulțumită de sine, nu vă lăudați la fiecare colț. Puterea iubirii de sine este individuală, dar este indispensabilă pentru noi. Fără ea nu vom fi niciodată fericite.

5. Frumusețea vine atunci când femeia este calmă.

Uitați-vă la fotografiile Monicăi Bellucci: este calmă și autosuficientă. Frumusețea nu iubește isteria. Este bine că le trăim în tinerețe și ne putem controla emoțiile odată cu vârsta. Femeile calme și echilibrate arătau întotdeauna mai bine și atrag admirația și respectul tuturor celor din jur.

Vârsta reprezintă doar niște numere.

V-ați dori să vă întoarceți cu 10 ani în urmă? Eu nu-mi doresc acest lucru! În sfârșit am învățat să mă înțeleg. Am învățat să mă iubesc. Și să am încredere. Mă iubesc așa cum sunt.

Cu trecutul și experiența mea care se observă în ridurile și în părul meu cărunt. Dar nu renunț la ele. Pentru că acestea mi-au dat puterea de a fi eu însumi, de a fi ceea ce sunt. Să fiu autosuficientă. Apropo după treizeci de ani mi-au propus să mă filmez într-un proiect. După ce scriu aceste rânduri, fug!

Iubiți-vă, sunteți frumoase! Iubiți-vă la orice vârstă, cu fiece an din ce în ce mai mult. Fiți calme și fericite! Și nu uitați: vârsta este un simplu număr, nimic mai mult.