Iată cum vă puteți reînnoi garderoba cu gust fără a cheltui prea mulți bani

Idei superbe pentru modificarea hainelor vechi.

Reînnoirea garderobei este o chestie utilă și necesară care constă din procurarea și repararea hainelor. Însă acest lucru nu este deloc ieftin. Noi vă vom oferi niște sfaturi cum ați putea să vă actualizați garderoba, și, în același timp, să economisiți bani.

1. O inserție de culori aprinse 

Rochie cu inserție.

Inserțiile vă vin în ajutor atunci când doriți să decorați o rochie monocromă plictisitoare ori să lărgiți un pic haina care vă cam strânge. O inserție din stofă de nuanțe aprinse, cusută la spate va fi perfectă pentru acest scop. Trebuie să menționăm faptul că o asemenea modificare poate fi făcută doar în cazul unei rochii drepte sau semi-cloș.

2. Picturi pe blugi

Blugi cu ornamente geometrice.

Un desen simplu cu elemente geometrice pe partea de jos a pantalonilor va împrospăta aspectul blugilor vechi. Pentru a face acest lucru aveți nevoie de câteva nuanțe de vopsea specială pentru țesături, perie și banda adezivă.

3. Body

Un body stilat și comod.

Un body nu este numai extrem de elegant și atrăgător, dar și foarte comod. Apropo puteți să vă confecționați sigure o astfel de piesă atât necesară, tăind corect un maiou simplu.

4. Fustă din tul

Fustă tutu din tul.

Fusta multi-strat pufoasă, mini sau midi, este o piesă vestimentară care trebuie să fie în garderoba oricărei fashioniste care se respectă. E greu de crezut, dar o puteți confecționa și singure, este destul de simplu. Va trebui doar să procurați destul de mult tul și elastic de calitate. Tulul se taie în fâșii care se fixează pe elastic.

5. Mănuși fără degete

Mănuși fără degete, cu dantelă.

Începutul primăverii este perioada când trecem de la mănușile de lână la cele fără degete, frumoase și elegante, pe care le puteți confecționa din șosete și dantelă de calitate. Le puteți decora cu nasturi sau broșe frumoase.

Dacă aveți în garderobă o cămașă care e deja cam demodată, nu ezitați să luați foarfecele și începeți transformarea ei. Pentru a face acest lucru trebuie să măsurați bine și să tăiați atent porțiunea de la guler și partea superioară a mânecilor după care să coaseți elastic: veți obține o tunică cu umerii goi, foarte stilată. Desigur, pentru realizarea acestei modificări sunt necesare anumite abilități. Dacă nu vă descurcați singure, duceți cămașa la atelier.

7. Pulover cu spatele gol

Pulover cu spatele gol.

Pare incredibil, dar putem transforma cu ușurință un pulover plictisitor în unul original, provocator și foarte atrăgător, decorându-l cu o singură tăietură și câteva bolduri. Pentru a face acest lucru trebuie să întoarceți puloverul pe dos, tăiați-l exact de-a lungul centrului spatelui, apoi fixați-i marginile tăiate cu ace de cusut, apoi le coaseți și le uniți cu câteva bolduri aurite.

8. Top din dantelă

Top scurt din dantelă.

Fiecare domnișoară are, cu siguranță, în dulap, cu siguranță, va găsi o pereche poate chiar și mai multe de sutiene care și-au pierdut din formă și deja nu-i mai poartă demult. Astfel de sutiene sunt ideale pentru a crea topuri scurte, ultra-moderne, care pot fi purtate cu fuste, blugi și pantaloni scurți. În plus în afară de sutien, veți avea nevoie, de asemenea, de dantelă calitativă, ață și clei. Decupați ușor dantela și fixați-o cu clei sau cu coaseți-o în jurul sutienului.

9. Cămașă cu inserție din dantelă

Cămașă cu inserție din dantelă pe partea din spate.

Pentru a reînnoi o cămașă vă vine în ajutor o inserție din dantelă semi-transparentă fixată pe partea din spate. Acest lucru îl poate face orice domnișoară, care are abilități minime de croitorie. E suficient să întoarceți cămașa pe dos și să desenați pe ea un triunghi. Tăiați atent de-a lungul conturului, prelucrați marginile și coaseți o bucată de dantelă. Puteți purta această cămașă cu orice pereche de blugi sau pantaloni scurți.

10. Inserție colorată 

Rochie neagră cu inserție colorată.

Cu o inserție colorată din orice tip de stofă se poate împrospăta o rochie neagră care vă pare cam plictisitoare. Pentru aceasta, pe partea laterală a rochiei, marcați și tăiați triunghiul și, în locul lui, coaseți o bucată de țesătură colorată.

11. Gulerașe

Gulerașe originale.

Cu ajutorul șabloanelor, a vopselelor și a broderiilor puteți transforma perfect gulerul unei cămăși sobre. Doar îi dați forma preferată, cu ajutorul unui șablon, gulerului, apoi împodobiți-l cu o broderie sau desen.

12. Pulover cu panglică 

Pulover decorat cu panglică.

Cu ajutorul unei panglici de atlas veți putea împrospăta aspectul unui pulover mai vechi. Acest șiretlic vă va înnoi, cu ușurință și fără mari cheltuieli, garderoba cu o piesă vestimentară nouă și originală.

13. Geantă

Genți tricotate originale.

Nu vă grăbiți să aruncați puloverele care s-au cam deformat ori s-au întins, deoarece le puteți transforma în gentuțe originale. Pentru aceasta, în afară de pulovere, veți avea nevoie de căptușeală de flizelină, stofă, de mânere rigide, de mașină de cusut și de abilitatea de a o mânui.

14. Tricou

Tricou cu dantelă.

O fâșie nu prea mare de dantelă de calitate va contribui la transformarea unui tricou care pare prea simplu într-un lucru exclusiv de design. Este suficient să coaseți sau să lipiți dantela cu un adeziv special pentru stofe în centrul și pe mâneci .

15. Palton (trenci) cu margini din dantelă 

Palton decorat cu dantelă.

Pentru a împrospăta și a-i oferi originalitate și mister unui palton avem nevoie de o fâșie lată de dantelă pe care să o coaseți la poale.

16. Cămașă romantică

Transformarea jachetei de denim.

Partea superioară a unei jachete de denim poate fi folosită pentru a crea o cămașă romantică la modă. Pentru aceasta trebuie să coaseți de partea superioară de denim partea inferioară a unei bluze subțiri.

17. Top cu imprimeu

Top scurt cu imprimeu original.

Orice tricou sau top poate fi transformat într-o piesă elegantă. Pentru acest lucru aveți nevoie de un șablon cu imaginea dorită și de vopsea textilă.

18. Fustă cu pene

Fusta modernă cu pene.

O fustă tricotată obișnuită este baza perfectă pentru crearea unei fuste trendy cu pene, care a câștigat deja simpatia bloggerițelor și a celebrităților la modă. Nu este foarte scump și nici prea complicat să creați o asemenea fustă. Coaseți niște benzi cu pene artificiale în jurul unei fuste mai vechi și privirile celor din jur vor fi orientate asupra dumneavoastră.