Iată cum a transformat o prietenă de-a mea vechiul pervaz din bucătărie. Este o idee de milioane!

„Chiar și dintr-un pervaz mic poate fi creată o minune!” – mi-a spus prietena mea când a văzut cât de uimită sunt. Irina a finisat recent renovarea apartamentul și a dat o mică petrecere cu această ocazie.

Apartamentul nu este nou și are o suprafață nu prea mare. Ea nu avea prea mulți bani și s-a axat doar pe cele mai importante și funcționale elemente. Însă rezultatul este surprinzător. Apartamentul arată atât de bine, de parcă a fost renovat de un designer talentat. Însă toate le-a făcut prietena mea.

Transformarea pervazului

Niciodată nu aș fi crezut că un simplu pervaz poate fi cel mai confortabil colțișor din casă pentru lucru sau odihnă. Acesta poate fi folosit ca birou în camera copiilor, masă de bar la balcon, blat la bucătărie, măsuță în dormitor, iar aceasta nu este toată lista.

Indiferent unde s-ar afla cu ajutorul acestuia puteți economisi spațiu, puteți utiliza lumina de zi și poate face interiorul mult mai neobișnuit.

Echipa noastră v-a pregătit 24 de idei de transformare a spațiului de la geam în elementul principal al interiorului.

1. Din pervazul de la bucătărie puteți meșteri un blat spațios. Veți economisi spațiu și veți avea suprafață de lucru suplimentară.

Este un loc minunat pentru montarea chiuvetei. Spălarea veselei va fi mult mai plăcută când veți privi un peisaj minunat prin geam.

2. 

3. De asemenea, pervazul poate servi drept masă de bucătărie. Este o idee excelentă pentru bucătăriile mici.

4. 

 

5. Principala cerință pentru pervaz este înălțimea. Aceasta trebuie să fie de aproximativ 83-93 cm.

La montarea unui pervaz-blat se folosește piatră naturală, artificială, PVC sau alte materiale.

6. 

7. Dacă geamul de al bucătărie este mare, atunci puteți transforma pervazul într-un bar. Este o soluție funcțională și stilată, unde se prețuiește fiecare centimetru de spațiu.

8. 

9. Cine a spus că pervazul trebuie să fie doar dreptunghiular! Vă place acest pervaz-blat neobișnuit?

10. 

11. O altă soluție inedită.

12.

13. Pervazul-scaun poate deveni locul preferat al copilului, dacă veți face această transformare în camera copiilor.

Pentru a fi cât mai confortabil trebuie să stabiliți cu exactitate lățimea și materialul din care urmează să fie confecționat. Vă recomandăm să alegeți materiale din lemn natural și o lățime nu mai mică de 30 cm.

14. 

15. Pervazul scaun este o alegere perfectă atât pentru locuințele mici, cât și pentru cele spațioase. Cel mai probabil acest loc de odihnă va fi preferatul tuturor membrilor familiei, precum și a animalelor de companie.

16. 

17. Bucătăria nu este unicul loc unde puteți savura micul dejun sau să vă răcoriți cu o băutură rece și să admirați priveliștea de pe geam. Probabil această variantă vă va plăcea mai mult. Montați o mini masă de bar la balcon. Ce poate fi mai frumos!

18. 

19. Pervazul în formă de masă de lucru sau de atelier vă va permite să utilizați lumina de zi.

20. 

21. Acesta este cel mai dorit loc al amatorilor de lecturi!

În timpul zilei sunteți scăldat de lumină naturală, iar seara puteți coborî jaluzelele și să aprindeți un felinar. Dacă veți monta niște rafturi pe care veți pune cărțile preferate, atunci cu siguranță acest colțișor se va numi cea mai confortabilă bibliotecă.

22. 

23. Pervazul masă în camera copiilor este o soluție pentru economisirea spațiului, în special dacă aveți mai mulți copii.

24.

Deseori rolul pervazului în apartament este subestimat! Însă el poate fi folosit în mult mai multe moduri decât cel tradițional. Dacă camera este amenajată cu gust, atunci pervazul poate schimba extrem de mult interiorul camerei, plus poate deveni cel mai plăcut și confortabil colțișor din casă fie pentru lucru, fie pentru odihnă.