Vedeți cum sunt curățate trenurile de mare viteză din Japonia…în doar 7 minute!

Trenurile Shinkansen sunt renumite la nivel international atât pentru viteza cu care circula, cat si pentru punctualitatea cu care ajung la destinație. Călătoria cu trenurile Shinkansen este întotdeauna distractivă.

Acestea nu sunt doar cele mai rapide din lume(veți călători prin orașe precum Flash), dar de asemenea, sunt liniștite și incredibil de curate.

323 trenuri trec prin Shinkansen în fiecare zi, cum reușesc să fie curate? Cine “curăță” aceste trenuri?

Ei bine, se pare că este nevoie de o echipă specializată și sincronizată pentru a face curățenie în fiecare tren. Personalul care întreține curățenia în acest mijloc de transport se ridice la cele mai înalte standarde. Reușesc să facă trenurile să lucească în doar șapte minute.

Videoclipul intitulat “Miracolul de 7 minute” demonstrează cum are loc curățarea trenurilor Shinkansen din Japonia.

Absolut toate lucrările se efectuează în șapte minute de la sosirea trenului în gară și apoi acesta pornește către următoarea destinație.

Personalul nu pierde nicio secundă și cu o viteză incredibilă reușește să strângă și să curețe vagoanele: strâng resturile menajere ramase in tren, aspira podeaua, șterg praful și lasă totul „curat lună” pentru următorii călători, ce vor urca în Shinkansen la prima oprire.


Impresionant, nu?


Partea noastră preferată este momentul când la sfârșitul muncii, echipa se aliniază pentru a se închină pasagerilor care așteaptă îmbarcarea. Este foarte frumos din partea lor!


Data viitoare când vă aflați în Japonia, încercați să nu lăsați mizerie în tren. Acești oameni vă vor fi recunoscători!


Iată un videoclip incredibil unde lucrătorii feroviari japonezi fac curățenie în tren.

Cum îți pare o astfel operațiune de curățare?