Iată cum se poartă fularul, eșarfa, turbanul, snudul, basmaua, șalul, bentița și baticul. Idei perfecte pentru toamnă și iarnă!

Să fii stilată și la modă este mai simplu decât pare. Fularele și eșarfele frumoase sunt actuale în orice anotimp. Un accesoriu corect ales va oferi accente jucăușe și pline de prospețime chiar și celui mai banal palton gri. Învață să folosești aceste accesorii în mod creativ și conferă ținutei tale o notă de originalitate.

Iată care sunt sugestiile noastre, adunate în această impresionantă galerie de fotografii.

1. Noblețea și luxul vin la pachet. Culoarea maro rămâne a fi cea mai populară pe timp de toamnă. Toate nuanțele – de la bej deschis și până la ciocolatiu intens – sunt ideale. Este o alegere optimă pentru întâlnirile de afaceri, accentuează stilul persoanei și calmează un caracter mai rebel.

2. Carourile denotă gustul rafinat al oricărei fashioniste. În cazul șalurilor și fularelor, culorile aprinse și nuanțele neobișnuite se consideră modalități de accesorizare universale.

3. Dacă te numeri printre optimiști, amintește-ți mereu de curcubeu! Motivele multicolore tonifiază, conferă siguranță de sine. Îți recomandăm să oferi credit lucrărilor manuale în culorile curcubeului. Un asemenea fular e foarte simplu de împletit sau croșetat, iar pentru a fi purtat, e ideal cu un palton sau trenci într-un singur ton.

4. Turbanul își face loc în trendul acestei toamne. De fapt, este vorba de o simplă eșarfă, înfășurată corespunzător în jurul capului. Consultă instrucțiunea fotografică pentru a învăța cum să-ți legi un turban și să fii stilată.

5. Un hit al ultimelor sezoane au devenit fularele și snudurile croșetate sau tricotate cu fire extrem de groase. Posesoarea unui asemenea accesoriu epatează în orice împrejurare.

6. Dacă îți place să cochetezi, tot ce trebuie să faci este să-ți legi o fundă pe cap, folosind un batic asortat la ținută. Acest accesoriu e potrivit și pentru perioada verii.

7. Pentru a-ți crea imaginea unei franțuzoaice romantice ai nevoie de un batic lejer. Te va ajuta instrucția de mai jos să înveți să-l legi.

8. Piesele vestimentare croșetate sau tricotate într-o singură culoare nu se demodează niciodată. Folosește-le ca accesorii pentru pardesiurile de culoare deschisă, dar și pentru cele de culoare închisă.

9. Când în garderoba ta se găsesc tot felul de centuri, eșarfe, șaluri și snuduri, e cazul să înveți cum să le porți în moduri inedite. Aceste lucruri sunt ușor de utilizat și completează cu succes orice îmbrăcăminte.

10. O basma sau un șal cu imprimeuri florale te va face să arăți spectaculos. Alege cea mai atrăgătoare basma și pornește curajoasă la o promenadă!

11. Cinci moduri simple de a-ți lega eșarfă te vor ajuta să arăți grațios cu același accesoriu de fiecare dată.

12. Broboada nu este doar pentru bunicuțe! Leagă-ți-o astfel și vei avea un accesoriu inedit și rafinat în garderoba ta!

13. Și încă o dată despre fulare. Dacă nu-ți sunt pe plac împletiturile gigantice, atunci optează pentru fularele tricotate obișnuit. O varietate mai mare de culori și nuanțe va fi mereu o modalitate de a surprinde.

Indiferent de ocazie, important este să rămâi tu însuți! Schimbă-ți mereu reflecția din oglindă, experimentează, revoluționează! Noi mai avem încă multe alte idei pentru garderoba ta, așa că trăiește cu stil!

Arată și prietenelor tale acest articol, pentru că a ști să porți eșarfele și fularele este o adevărată artă!