Iată cum se poartă eșarfa în această toamnă! 7 moduri impresionante.

Toamna este un anotimp deosebit, în care femeile își pot manifesta o dată în plus feminitatea și rafinamentul. În această perioadă are loc trecerea treptată de la garderoba de vară la cea pentru sezonul rece.

Orice femeie are în garderobă câteva eșarfe pentru această perioadă, dar de cele mai multe ori noi le folosim într-un mod destul de banal. Astfel noi practic ratăm ocazia de a ieși în evidență, căci o eșarfă legată și purtată elegant poate fi “cireașa de pe tort” a ținutei noastre.

De fapt această sarcină nu e atât de dificilă precum pare. Redacția noastră a pregătit pentru dvs. 7 moduri în care o femeie stilată ar putea purta eșarfa în această toamnă. Uitați de monotonie și ținute plicticoase!

Cum se poartă corect o eșarfă

1. Metoda rapidă

Aceasta e metoda mea preferată, căci este ideală pentru tot felul de ieșiri ocazionale, cum ar fi până la supermarket, când nu ai nici o plăcere să pierzi mult timp cu asta.

Puneți eșarfa pe gât cu capetele în față, astfel încât unul să fie mai lung decât celălalt. Apoi capătul lung treceți-l pe spate, astfel încât eșarfa să stea destul de liber.

2. Nodul celebrităților

Puneți eșarfa pe gât cu capetele în față, astfel încât unul să fie mai lung decât celălalt.

Înfășurați capătul lung al eșarfei în jurul gâtului de 3 ori.

Ascundeți capătul liber al celei de-a treia bucle sub primele două bucle.

Ascundeți și capătul rămas al eșarfei sub buclele înfășurate.

Iată ce ar trebui să obțineți într-un final:

3. Cascadă

Puneți eșarfa pe gât cu capetele în față, astfel încât unul să fie mai lung decât celălalt, apoi înfășurați o dată capătul lung în jurul gâtului.

Fixați sub buclă capătul pe care l-ați înfășurat.

Corectați poziția nodului, astfel încât eșarfa să arate ca o cascadă ce se scurge de pe gâtul dvs. Interesantă soluție, nu-i așa?

4. Nod infinit

Puneți eșarfa pe gât cu capetele în față, astfel încât ambele să aibă aceeași lungime și legați-le în nod.

Apoi mai faceți un nod pentru a-l fixa pe primul. Răsuciți eșarfa o dată, astfel încât ea să ia forma cifrei 8.

Dați pe spate semi-bucla liberă și aranjați-o astfel încât nodul să nu se vadă.

5. Buclă modernă

Puneți eșarfa pe gât cu capetele în față, astfel încât unul să fie mai lung decât celălalt, apoi înfășurați o dată capătul lung în jurul gâtului.

Aranjați capetele eșarfei astfel încât ele să fie de aceeași lungime sau unul să fie puțin mai lung decât celălalt.

6. Nod european

Îndoiți eșarfa, astfel încât capetele libere să fie la un loc.

Înfășurați eșarfa în jurul gâtului și treceți capetele libere prin “bucla” obținută.

7. Eșarfă elevată

Puneți eșarfa pe gât cu capetele în față, astfel încât unul să fie mai lung decât celălalt. Înfășurați capătul lung în jurul gâtului de 3-4 ori.

Legați capetele libere într-un nod, apoi mai legați unul pentru a-l fixa pe primul. Ascundeți nodurile sub bucle, astfel încât să nu se mai vadă.

Sfatul redacției

Chiar dacă în acest sezon nu v-ați planificat să completați garderoba dvs. cu haine noi, nu e nici o problemă. E suficient să găsiți câteva eșarfe elegante, care pot transforma radical aspectul dvs.

Alegeți eșarfe elegante și originale, care să aibă aceeași nuanță ca și alte haine sau accesorii. Învățați să legați eșarfa în diverse feluri și veți observa că având aceleași haine puteți avea un set de ținute foarte bogat și grațios!