Iată cum se îmbracă acum 15 vedete, ale căror ținute sfidătoare ne-au lăsat cândva fără cuvinte

Toată lumea are nevoie de o schimbare de stil. Chiar și vedetele care, la începutul carierei, purtau ținute sfidătoare.

Aceste 15 vedete au fost cândva renumite pentru aspectul lor îndrăzneț, iar acum se bazează pe sobrietate și eleganță. Hairstiliștii, make-up artiștii și consilierii în materie de stil și imagine sunt cei care au un cuvânt important de spus în alegerile pe care le fac starurile, iar diferența se observă cu ochiul liber.

Pamela Anderson.

Transformările sunt un must pentru vedete. Nu este vorba de plictiseală sau curiozitate, ci de o adevărată strategie.

Janet Jackson.

Rose McGowan.

Lady Gaga.

Elton John.

Lindsey Lohan.

De la blond la șaten sau brunet. De la păr lung la tunsori foarte scurte, în stil masculin. Ne-am obișnuit deja cu schimbările la care recurg vedetele noastre preferate care trebuie, în permanență, să-și surprindă fanii.

Monica Bellucci.

Jeri Halliwell.

Keira Knightley.

Secretul frumuseții vedetelor constă, în primul rând, în schimbarea stilului de viață, de îngrijire a tenului și a celui vestimentar.

Salma Hayek.

Ornella Muti.

Angelina Jolie.

Megan Fox.

Billie Eilish.

Sacha Baron Cohen.

Sunt mereu admirate pe covorul roșu, iar ținutele, coafura și machiajul lor trebuie să fie impecabile de fiecare dată!

Drumul spre celebritate nu se măsoară doar în roluri sau hit-uri lansate, ci și în transformarea stilului vestimentar. Unele vedete arătau ca niște oameni obișnuiți la începutul carierei, pentru ca în prezent să aibă niște stiluri vestimentare impecabile, greu de imitat.

Ce părere aveți despre evoluția stilului vestimentar al acestor vedete? Așteptăm cu nerăbdare comentariile Dumneavoastră!