Aflați cum reacționează corpul femeii la bărbatul „nepotrivit” de lângă ea!

Mă iubește – nu mă iubește? Ascultați-vă corpul!

Corpul nostru ne vorbește în fiecare secundă din fiecare zi. Dar deoarece trăim într-un stres constant și în haos, nu avem timp și putere să ne auzim și să ne înțeleg corpul nostru.

Fiecare persoană are trei tipuri de corp: mental, emoțional și fizic. Dar majoritatea dintre noi acordă atenție doar manifestărilor fizice. Acest lucru este, fără îndoială, foarte important. Corpul este prietenul nostru care știe de ce are nevoie. Este important să învățăm să-i înțelegem corect semnalele.

Cum reacționează corpul femeii la bărbatul nepotrivit?

1. Nu zâmbește niciodată când e singură.

Se pare că unul dintre semne este lipsa zâmbetului de pe chipul ei atunci când se gândește la el. Îi poate minți pe cei din jur povestindu-le cât de fericită este, dar pe ea nu se poate minți? Și dacă se gândește la el și nu vrea să zâmbească, acesta este un semn sigur că ceva nu este în regulă.

2. Se subapreciază.

Un bărbat iubitor nu numai o va face pe femeie fericită, dar și încrezută. Dacă ea este mereu nesigură și se simte lipsită de valoare, acesta este un semn sigur că are alături de ea un bărbat nepotrivit. Corpul nostru vrea doar cel mai bun pentru noi, deci ne trimite semnale pentru a ne avertiza.

shutterstock

3. Este epuizată emoțional.

Dacă bărbatul se comportă bine cu ea, atunci ea se va simți plină de energie și de viață. Dacă nu există o armonie în relație, atunci este epuizată emoțional, mental și fizic. Ar putea chiar să se îmbolnăvească.

shutterstock

4. Neagă ceea ce este evident.

Se știe că o femeie își analizează în mod constant relația și nu are nevoie să i se confirme că are o relație bună, dacă această relație este cu adevărat bună. În cazul în care femeia se justifică, înseamnă că trupul ei dorește să evadeze. De multe ori organismul nostru simte ceea ce se întâmplă mai devreme decât mintea.

shutterstock

Într-o relație sănătoasă mintea femeii este în armonie cu corpul său.

Ascultați-vă corpul! Ar putea să încerce să vă spună ceva!