Iată cum poți face ca frigiderul tău vechi să arate ultramodern, într-o singură oră

Există cazuri când frigiderul funcționează foarte bine, dar exteriorul nu arată prea bine. Nu vă grăbiți să scăpați de el! Puteți transforma frigiderul vechi într-unul nou demn de toată admirația fără ustensile sau abilități speciale, doar timp de o oră!

Vă propunem nu doar să înnoiți frigiderul, dar vopsindu-l cu o vopsea specială, să-l transformați într-un forum de discuții și comentarii al familiei!

как покрасить холодильник

După uscarea vopselei, veți putea scrie pe frigider cu cretă obișnuită meniul zilnic, lista cumpărăturilor, rețete, notițe sau niște răvașe hazlii.

как покрасить холодильник

Vopsirea frigiderului cu vopsea cu efect de tablă

Acest tip de vopsea este des folosit în baruri, cafenele și restaurante, deoarece este foarte ușor de expus meniul pentru o săptămână, informația despre reduceri sau promoții. Textul se scrie foarte repede, după care este la fel de ușor de șters.

как покрасить холодильник

Vopseaua cu efect de tablă se poate cumpăra în orice magazin de bricolaj sau puteți să o preparați singuri. Amestecați 1 pahar de vopsea acrilică obișnuită și două linguri de chit de rosturi. Această metodă este optimă pentru vopsirea unei suprafețe mici.

как покрасить холодильник

как покрасить холодильник

Înainte de a vopsi frigiderul trebuie să-l șlefuiți cu bandă de șmirghel. Astfel vopseaua se va aplica mai bine. Aplicați vopseaua cu o perie rolă (detaliile mici pot fi vopsite cu o perie obișnuită sau o pensulă) în 2 straturi, cu condiția că fiecare strat să se usuce foarte bine. La fel cum ați vopsi unghiile!

как покрасить холодильник

Un frigider astfel renovat arată absolut fantastic. Trebuie doar să scrieți sau să desenați ceva interesant și interiorul dvs. se va schimba în totalitate.

как покрасить холодильник

O soluție perfectă pentru a vă amenaja bucătăria în stilul unei cafenele mici și confortabile.

как покрасить холодильник

Apropo, dacă sub vopseaua cu efect de tablă veți aplica două straturi de vopsea magnetică, atunci pe lângă inscripții, puteți fixa și poze, imagini, rețete etc.

как покрасить холодильник

Poate ar fi tipul să renovați întreaga bucătărie…