Iată cum poartă pantalonii fashionistele de după 50 de ani: 10 idei perfecte pentru prima lună de toamnă

Pantalonii au devenit o piesă de bază a garderobei femeilor, care le oferă posibilitatea de a face diferite combinații stilate.

Vă propunem în continuare 10 idei interesante pentru sezonul de toamnă.

Ținută formată din tricou, cămașă colorată și pantaloni crem. Modelul scurtat dezgolește cea mai îngustă parte a piciorului, făcând silueta mai feminină și mai suplă.

Pantalonii în tonuri de bej sunt foarte eleganți, nu supraîncărcă imaginea și pot fi asortați cu haine colorate și accesorii de accent.

Un model cu talie paper bag vă permite să ascundeți unele mici imperfecțiuni ale siluetei.

Pantalonii cu șliț lateral vă vor scoate din mulțime. Ținuta este completată de un „top” crem, o jachetă alungită, stiletto bej și o geantă colorată.

Pantalonii albi arată minunat în combinație cu o vestă albă laconică și bluză feminină. Geanta gri și pantofii de aceeași culoare completează ținuta.

Pantalonii în carouri se combină perfect cu această bluză delicată. Mânecile bufante aerisite adaugă un aspect „chic”.

Combinația dintre o cămașă albă cu o croială clasică, pantaloni bej și pantofi din piele lăcuită este perfectă atât la birou, pentru a merge la un interviu sau la o întâlnire de afaceri.

Nu trebuie să renunți la culorile strălucitoare. Tandemul de pantaloni portocalii, o cămașă albastră și stiletto de culoarea pielii arată extraordinar. Geanta încăpătoare oferă practicitate ținutei.

Această ținută formată din longsleeve, pantaloni și sacou alungit este perfectă atât pentru fiecare cu zi cât și pentru diferite ocazii. Setul este completat de o pereche de încălțăminte originală și un clutch din piele moale.