Aflați cum oamenii își pot bloca propriul succes!

Astăzi vă voi povesti despre principalul obstacol pe care multe persoane îl întâlnesc în calea lor. Acesta le blochează prosperitatea și succesul în orice domeniu! Care este acest obstacol?

Răspunsul este: „inima închisă”!

Ce înseamnă o „inima închisă”?

Aceasta este o respingere interioară, subconștientă din partea unei persoane de a accepta ceva în viața sa.

Un simplu exemplu: atunci când le aduci oamenilor cadouri, îi servești cu ceva sau le faceți o favoare, doar unii acceptă aceste lucruri imediat și cu recunoștință. De obicei auzim imediat: „Ei, nu trebuia să te deranjezi!”. De fapt, la încercarea de a le face oamenilor un bine ei îți răspund politicos: „Mulțumesc, dar nu era nevoie”.

Problema noastră este că știm a oferi, dar nu știm să acceptăm și culegem fructele darurilor noastre. Chiar și la un simplu „mulțumesc” răspundem nu „cu plăcere”, dar spunem „pentru puțin!”

Ce ar trebui să facem?

Starea noastră de spirit li se transmite celor din jur și se manifestată în lucruri mici. Și ce veți transmite aceea și veți obține în cele din urmă. Dacă nu știți cum să accepți ceva de la alții, cum veți putea accepta ceea ce vă oferă destinul?

Încercați să acceptați tot binele ce apare în viața Dumneavoastră! Începând de astăzi! Deschideți-vă inima pentru toate darurile și atenția oferită.

Vi s-a oferit locul în transportul public, zâmbiți și așezați-vă. Vi s-a oferit ceva, acceptați cu recunoștință. Vă dăruiește cineva ceva, acceptați și mulțumiți-i! De acum încolo nu trebuie să mai existe în viața Dumneavoastră: „nu trebuia”, „nu era necesar”, „de ce a trebuit să cheltuiți banii”. Mulțumiți! Acceptați!

Și cu cât mai mult vi se va deschide inima, cu atât mai mult veți transmite energia recunoștinței. Și miracolele vor începe să se întâmple! Și ca un magnet veți începe să atrageți noi oportunități și un destin fericit.

Cel mai important lucru este să-i mulțumiți Domnului pentru fiecare zi, pentru fiecare șansă, pentru fiecare binecuvântare, pentru fiecare bucurie, pentru viață, pentru orice respirație, pentru privilegiul de a simți, de a da și de a primi.

Acest lucru simplu vă va deschide o mulțime de uși și viața Dumneavoastră va fi binecuvântată!

Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Și nu uitați: atunci când cineva vă spune „Mulțumesc”, răspundeți-i cu blândețe: „Cu plăcere!”