Iată cum arătau acești 11 bărbați brutali de la Hollywood înainte de a deveni celebri

Bruce Willis era, în copilărie, foarte timid și se bâlbâia. Actorul și luptătorul Dwayne Johnson era supraponderal.

Fiecare dintre eroii articolului nostru are propria poveste. Datorită muncii și perseverenței, acești bărbați celebri au parcurs un drum destul de dificil până au ajuns să arate bine. De aici rezultă că expresia „nu ne naștem eroi, dar devenim” nu este una banală.

1. Dwayne Johnson.

Luptătorul și actorul american Dwayne Johnson este considerat drept unul dintre cei mai atractivi bărbați din lume, dar, după cum puteți vedea în acestă fotografie, actorul nu a arătat întotdeauna așa.

2. Ryan Gosling.

După rolul său în filmul „Jurnalul”, Gosling a câștigat inimile spectatorilor din întreaga lume. Și-a început cariera la 12 ani, când a trecut selecția pentru emisiunea„Clubul Mickey Mouse”.

3. Jason Momoa.

În tinerețe Momoa, care a lucrat ca model în Hawaii, arăta minunat. Celebra cicatrice de pe sprânceana stângă, care îl face pe actor să pară mai brutal, este rezultatul unei bătăi dintr-un bar.

4. Jake Gyllenhaal.

Jake Gyllenhaal apare în filme de pe când avea vârsta de 11 ani.

5. Bruce Willis.

În copilărie actorul se bâlbâia, iar când se emoționat, își pierdea graiul. Pentru a depăși acest lucru, s-a înscris într-un cerc dramatic. Anume scena a fost cea care l-a ajutat să scape de această problemă și, ulterior, să devină un actor celebru.

6. Brad Pitt.

Acest actor cu ochii albaștri și cu un zâmbet fermecător era frumos și în tinerețe. Dar anii i-au conferit lui Pitt și mai multă carismă și masculinitate. Nu este de mirare faptul că este inclus în lista celor mai atrăgători bărbați de pe planetă.

7. George Clooney.

George Clooney este celebru, talentat și are o soție foarte frumoasă. Dar actorul nu a arătat întotdeauna așa. În copilărie Clooney a avut probleme de sănătate, a suferit din cauza paraliziei lui Bell, nu putea să deschidă un ochi, iar colegii de clasă l-au poreclit Frankenstein.

8. Justin Timberlake.

Timberlake, la fel ca Ryan Gosling, și-a început cariera apărând în show-ul de televiziune Mickey Mouse Club, iar la vârsta de 14 ani și-a fondat propria trupă.

9. Robert Downey Jr.

Un actor cu un magnetism, eleganță și carismă incredibile.

10. Chris Pratt.

Actorul, care a jucat în filmele Jurassic World, Passenger și Guardians of the Galaxy, a fost pasionat, în adolescență, de luptele freestyle.

11. Keanu Reeves.

Actorul a avut, în copilărie, dislexie care l-a făcut să se izoleze de ceilalți. Reeves recunoaște că luptă în continuare cu acest complex.