Iată cum arată domnișoarele care vor înlocui „îngerii” Victoria’s Secret

În anul 1995 a avut loc prima prezentare de modă Victoria’s Secret și de atunci a avut loc în fiecare an. Tinere cu siluete perfecte au devenit standard de frumusețe pentru foarte multe femei. Dar vremurile se schimbă. Peste 30 de mii de persoane au semnat o petiție în care îi cereau companiei să nu mai promoveze astfel de standarde de frumusețe.

Suntem plăcut surprinși de faptul că Victoria’s Secret și-a ascultat clientele și a inclus noi ambasadoare.

Priyanka Chopra.

„Miss World 2000” Priyanka Chopra pe lângă cariera sa de model, continuă să se realizeze și ca actriță și cântăreață.

Paloma Elsesser.

Modelul plus size, Paloma Elsesser, a schimbat și continuă să schimbe industria modei în bine, demonstrând că nu este necesar să ai parametri 90-60-90 pentru a deveni fața Victoria’s Secret.

Megan Rapino.

„Mă simțeam străină în lumea modei. Mă bucur nespus de mult că acum devin o parte a acestor schimbări, datorită cărora fiecare femeie va putea face parte din industria frumuseții!” – recunoaște jucătoarea de fotbal american Megan Rapino.

Eileen Gu.

Eileen Gu, în vârstă de 17 ani, este de trei ori campioană la schi freestyle. Tânăra se pregătește acum pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2022, care vor avea loc la Beijing. Eileen își construiește în paralel și cariera de model și susține că, în ciuda programului ei încărcat, reușește să-și vadă prietenii și să se bucure de viață.

Amanda de Cadenet.

Amanda reușește să ia interviuri, să publice podcast-uri, să scrie cărți, să aibă grijă de copii, să se fotografieze și mai este și fondatoarea proiectului Girlgaze, care ajută femeile să-și găsească de lucru.

Adut Akech.

Adut este un model sud-sudanez care a colaborat cu Saint Laurent și Chanel. Acum își folosește popularitatea pentru a discuta subiecte importante și pentru a-i ajuta pe cei care se află în situații dificile. Pe lângă aceasta se gândește să deschidă o agenție de modele în țara sa natală.

Iată cum arătau foștii „îngeri” Victoria’s Secret.

Heidi Klum, 2007.

Alessandra Ambrosio, 2009.

Elsa Hosk, 2014.

Ce părere aveți despre aceste schimbări?