Iată ce distruge energia femeii… Înlătură aceste lucruri din viața ta!

Femeia poate fi cu adevărat fericită doar atunci când ea este împlinită, în primul, rând ca femeie. Ulterior, ea poate fi împlinită ca mamă, ca membru al societății și ca un profesionist la muncă.

Cel mai important lucru care o face puternică și atrăgătoare este energia ei. Însă, există 10 lucruri care o distrug. Nu permiteți să vă distrugeți feminitatea și energia, deoarece de acestea depind fericirea dvs.

Ce ucide puterea și energia femeii

Excesul de comunicare cu lumea exterioară

Femeia trebuie să comunice doar cu cei care o iubesc. Ea nu trebuie să iasă din zona ei de confort. Bărbatul trebuie să comunice cu cei care nu îl iubesc, în acest mod el se dezvoltă și depășește greutățile. Una din principalele greșeli ale femeii este că ea face ceea ce nu-i place. Acest lucru îi consumă foarte multă energie.

Lipsa îngrijirii corpului și greutățile fizice

Femeia își mărește energia atunci când are grijă de sănătatea și frumusețea sa. O femeie neîngrijită și bolnavă este slabă atât fizic, cât și energetic.

Lipsa emoțiilor

Multe femei consideră că trebuie să-și manifeste doar emoțiile pozitive, să gândească pozitiv, să zâmbească mereu. Deși emoțiile negative, lacrimile și crizele de isterie femeia trebuie să și le arate, însă nu tuturor, ci doar celor în care are încredere, persoanei celei mai apropiate. Ea trebuie să aibă alături o persoană față de care își poate manifesta orice emoții. Blocarea emoțională o privează pe femeie de energie.

Lipsa unui hobby

Femeia primește o cantitate foarte mare de energie și de emoții pozitive de la ceea ce îi place să facă. Ea trebuie să aibă neapărat un hobby și această activitate trebuie să fie susținută de bărbat. Femeia trebuie să se manifeste în ceea ce ei îi place fie dans, fie tricotare.

Lipsa creativității

Dacă femeia nu creează nimic, atunci energia ei stagnează. Tot ce face femeia cu mâinile este creativitate fie curățenia, fie prepararea bucatelor, fie grădinăritul, ,fie designul. Creând ceva extraordinar, femeia însăși devine extraordinară. Dacă femeia, în timpul liber, va ședea pe canapea și nu va face nimic, în curând ea va degrada și își va pierde energia.

Dorința de a conduce

Femeia trebuie să inspire, iar nu să soluționeze probleme. A conduce nu este în firea ei.

Obligații bărbătești

Când femeia face munca bărbătească, ea își pierde feminitatea. Inițial femeia, făcând lucru bărbătesc, pentru cineva poate părea senzuală, neobișnuită și atrăgătoare, însă cu timpul va deveni bărbătoasă.

Concurența

Energia femeii se distruge atunci când concurează cu o altă femeie. Femeile cu trebuie să se lupte să dovedească că ea este mai bună, mai frumoasă sau mai deșteaptă. Ea din start este cea mai bună.

Lipsa prietenelor

Femeia are necesitatea de a comunica cu alte femei, deoarece este o sursă puternică de energie.

Lipsa timpului pentru sine

Femeile trebuie să-și găsească timp pentru sine, pentru necesitățile proprii. Întotdeauna!