Iată câteva ținute stilate de fiecare zi pe care puteți să le purtați la oficiu în zilele de vară

Vara este destul de dificil să vă îmbrăcați în stil office. Este vară, deci trebuie să vă pregătiți hainele de sezon. Femeilor care muncesc în oficii nu li se permite să poarte pantaloni scurți, sarafane și șlapi, însă acestea sunt cele mai comode  haine pentru vară. Există foarte multe combinații interesante și noi vi le prezentăm mai jos. Fiți stilate de luni până vineri!

Luni

Este ziua lucrurilor importante și a unui volum mare de lucru. Alegeți o cămașă ușoară și un top cu mâneci de culoare albă fără printuri. O fustă trapez până la genunchi este ideală pentru vară. În timpul ședinței foto, noi am adăugat o centură metalică, dar puteți opta pentru una mai simplă.

Marți

O zi plină și lungă. Vă propunem o rochie dreaptă din crep. Fustele și rochiile office trebuie să ajungă până la genunchi sau puțin mai jos. Rochia office se poartă cu dresuri foarte fine.

Miercuri

Mijlocul săptămânii este o zi responsabilă în oficiu. Îmbrăcați o bluză și o fustă ușoară. Bluza poate fi cu mâneca scurtă, cu voaluri sau nasturi. Sunt interzise decolteurile și materialele transparente. Optați pentru culori deschise.

Joi

Vara se vrea intensitate și originalitate, iar acesta este un instrument periculos. Originalitatea în stilul office trebuie aleasă cu precauție și câte puțin. Încercați să schimbați o fustă creion plictisitoare pe o fustă midi. Combinați-o cu pantofi clasici și o bluză albă. Fusta trebuie să fie principalul element care va reda prospețimea verii.

Vineri

Cea mai îndrăgită zi a săptămânii. Treptat scade intensitatea muncii și simțiți apropierea zilelor de odihnă. Vă propunem două variante smart casual și casual.

  1. Smart casual presupune culorile alb-negru. Pantalonii clasici pot fi înlocuiți cu pantaloni de lungime 7/8 și înguști. Cămașa tunică este o variantă ideală pentru ziua de vineri.
  2. Stilul casual înseamnă blugi și cămașă. Blugi skinny de culoare închisă, o cămașă cu desen, niște încălțăminte în culori intense constituie o ținută perfectă pentru a ieși la o plimbare cu prietenele după serviciu.

Credem că aceste sfaturi vă vor ajută să vă creați garderoba de vară. Fiți stilate!