Iată câteva modele de poncho pe care poți să le confecționezi cu mâna ta

Poncho este o piesă vestimentară elegantă cu origini spaniole. Este confortabil și versatil. Poncho poate aduce originalitate și stil unei ținute, plus vă oferă căldura necesară în zilele reci de toamnă. Există destul de multe modele de poncho, iar alegerea celui mai potrivit se face în funcție de preferințe și siluetă.

În acest articol vă propunem să realizați singure un poncho după placul vostru. Îl veți ajusta după mărimile voastre și puteți alege țesătura care vă place.

Iată mai multe modele de poncho, inclusiv tiparele lor.

1. În stil celtic

Deja îmi imaginez cum poate fi combinat acest poncho celtic. Poate fi purtat cu diferite fuste, rochii și bluze. Poate fi cusut și într-o variantă mai călduroasă, cea cu glugă.

2. De tip palton

Este un model larg cu mâneci. Poate fi confecționat din diferite țesături care cad. Poate fi realizat și cu guler de blană. Pentru acest model aveți nevoie de aproximativ 2 metri de țesătură.

3. Poncho clasic

Este un model clasic care se potrivește pentru orice ținută.

Dacă aveți mărimi mai mari, puteți croi niște dimensiuni mai mari. Trebuie doar să faceți un dreptunghi pe care se aplică măsurile dvs. Veți avea nevoie de aproximativ 1.80 m de țesătură.

4. Un alt model clasic

Deși este o imagine mică, tiparul este destul de clar. Spor la muncă!

5. Un model original

Este un model mai puțin obișnuit. Acesta poate fi cusut din tricot sau chiar din mătase.

6. Poncho de tip hlamidă

Un alt model interesant: de tip hlamidă. Dacă nu vă place marginea dreaptă, trebuie doar să rotunjiți marginile și veți obține un pulover larg.

Îmi plac mult asemenea modele, deoarece forma lor de bază este o simplă figură geometrică, pătrat sau dreptunghi, ți ulterior pot fi modelate după preferințe.