Iată acea tunsoare care se potrivește fiecărei femei

Femeile mereu se gândesc cum să procedeze ca să fie cele mai frumoase. Coafura este unul dintre elementele cheie care schimbă aspectul femeii. Totodată ele ar dori să găsească o tunsoare universală care s-ar potrivi pentru mai multe ocazii. Frizerii ne-au dezvăluit secretul. Ne-au arătat care este coafura potrivită pentru orice persoană.

Este vorba despre tunsoarea în scări îmbunătățită. Tunsoarea universală se numește „italiana”.

Elementul distinctiv al acestei tunsori este „căciulița”. Șuvițele ei îmbracă frumos fața și dă volum la rădăcinile părului. Arată foarte elegant!

Specialiștii afirmă că ea este foarte răspândită printre femeile de orice vârstă și cu orice tip de siluetă. Uneori poate avea și breton.

Dezvăluim secretele

Tunsoarea italiana poate fi realizată pe orice tip de păr: lung și scurt, drept sau ondulat.

Pentru îngrijirea acesteia aveți nevoie doar de uscător și pieptene. Puteți experimenta diferite aranjări folosind ondulatorul sau placa de îndreptat părul. Italiana ascunde micile defecte de exterior. De exemplu, ridurile de la periferia feței. Mai mult, această tunsoare este economă, deoarece nu are nevoie de corecție permanentă.

Păr scurt

Se creează impresia că având această tunsoare puteți experimenta în fiecare zi. De exemplu, chiar și pe un păr mai firav veți putea să faceți bucle.

Păr de  lungime medie

Este varianta clasică. Cele mai reușite și moderne tehnici de vopsire vor fi balayage-ul sau ombre.

Păr lung

Eleganța întruchipată! Cu ajutorul scărilor chiar și cel mai firav păr va căpăta volum, iar lungimea vă permite să faceți o nouă coafură în fiecare zi.