Iată lunile în care se nasc oamenii ce devin cei mai buni părinți!

Să fii părinte este un act de mare responsabilitate. Însăși conștientizarea faptului că viața unui mic copil depinde aproape în totalitate de tine te umple de bucurie și entuziasm.

Părinții trebuie să-și asigure copilul cu tot de ce el are nevoie pentru a se dezvolta și a crește. Pe umerii lor este responsabilitatea pentru educația copilului.

De părinți în mare măsură depinde ce fel de persoană anume va fi copilul lor atunci când va crește mare.

Cei mai buni părinți

Se știe că perioada în care ne naștem are un anumit impact asupra trăsăturilor noastre personale. Se pare că dacă te naști în anumite luni ale anului, ai șanse mai mari să fii un părinte foarte bun. Bineînțeles asta nu îi descalifică în nici un fel pe cei născuți în restul lunilor anului, ci doar reflectă o oarecare predispoziție psihologică. Așadar:

1. Mai

Oamenii născuți în luna mai sunt de regulă grijulii și responsabili. Pentru ei familia este o prioritate, iar simțul practic și economic îi face să asigure pentru copiii un mediu stabil și armonios pentru dezvoltarea lor psihologică și sufletească.

2. Iulie

Dacă v-ați născut în iulie, probabil aveți o fire sensibilă și foarte empatică. Asta vă face să fiți foarte receptivi la necesitățile copilului. Emotivitatea oamenilor născuți în această perioadă îi face să fie foarte fideli familiei lor.

3. August

Persoanele ce au venit în lume în august sunt lideri înnăscuți, trăsătură ce se transmite pe deplin și urmașilor. Inteligența, simțul umorului și optimismul părintelui vor determina copilul să îi urmeze exemplul și să îl privească într-adevăr ca pe o autoritate pe tot parcursul vieții.

4. Octombrie

Oamenii născuți în octombrie în general creează familii sănătoase și armonioase. Copiii vor crește într-un mediu foarte benefic și vor avea parte de multă atenție și o bună educație. Singurătatea este o stare inacceptabilă pentru cei născuți în octombrie, de aceea atașamentul și dragostea pentru copii vor da multe roade frumoase.

5. Ianuarie

Nașterea în miezul iernii îi face pe oameni să fie de la bun început disciplinați și bine organizați. Capacitatea lor de a face planuri realiste pentru viitor și de a avea o viziune integră asupra vieții se va transmite fără îndoială și copiilor lor.

Dacă nu v-ați regăsit luna de naștere în această listă, nu disperați! Cel mai important este să-ți iubești copiii, să îi înțelegi și să îi educi într-o atmosferă plină de dragoste și disciplină.

Sfatul redacției

Trăim într-o perioadă în care tineretul a pierdut reperele și este foarte ușor de influențat prin tot soiul de subculturi. Educați în copiii dvs. un spirit de responsabilitate și dragoste pentru frumos.